bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь в тренінгах з роботи в команді та роботи з волонтерами
11.02.2011

В рамках проекту «Підтримка місцевих громадських ініціатив в Криму» оголошується конкурс на участь в одноденних тренінгах «Робота в команді» та «Робота з волонтерами».

Тренінг «Робота в команді» буде проходити

  • 19 лютого в м. Керч та
  • 26 лютого в м. Старий Крим.

Тренінг включає в себе наступні теми: умови ефективності та фази розвитку команди, розподіл ролей та прийняття рішень в команді.

Тренінг «Робота з волонтерами» буде проходити

  • 20 лютого в м. Керч та
  • 27 лютого в м. Старий Крим.

Тренінг включає в себе такі теми: статус волонтера в громадській організації, стратегія залучення волонтерів до роботи, особливості підготовки завдань для волонтерів, мотивація волонтерів.

Тренінги проводитиме тренер національного рівня Андрій Круп’як. Тривалість тренінгів – орієнтовно з 10.00 до 17.00.

Про конкретне місце проведення тренінгу буде повідомлено додатково відібраним учасникам.

Учасниками тренінгів можуть бути члени місцевих громадських організацій, учасники громадських рухів або ініціативних груп, члени або прихильники молодіжних об’єднань, євроклубів, шкільних об’єднань.

До участі в тренінгах в першу чергу запрошуються громадські активісти з Ленінського та Кіровського районів та міст Керчі, Феодосії, Старого Криму. При узгодженні з організаторами можуть бути розглянуті заявки від учасників з Білогорського, Нижньогорського та Совєтського районів.

Учасники тренінгів забезпечуються роздатковими матеріалами, обідами та кава-паузами, проїзд до місця проведення тренінгу оплачуватиметься за наявності оригіналів квитків.

Для участі в тренінгах необхідно заповнити аплікаційну форму, яка додається до даного оголошення, та надіслати її на адресу [email protected] до 17 лютого (для тренінгів в Керчі) або до 24 лютого (для тренінгів в Старому Криму).

Якщо Ви хочете взяти участь в двох тренінгах, необхідно заповнити окрему аплікаційну форму для кожного.

Проект «Підтримка місцевих громадських ініціатив в Криму» здійснюється в АР Крим Центром регіонального розвитку «Топ-Кая» в партнерстві з громадською організацією «People in need» («Людина в потребі», м. Прага, Чехія) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

 

Проект реалізується у віддалених районах Криму та спрямований на посилення ролі місцевих громадських організацій, ініціативних груп та шкільних об’єднань в суспільстві.

Контакти

Коментарі

Олександра Целіщева   4915 днів тому   #  

Аплікаційну форму для участі в тренінгах можна завантажити за цим посиланням http://bit.ly/gBpFs2

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.