bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на групові супервізії для спеціалістів, які працюють з внутрішньо переміщеними особами
03.11.2023

Завдяки супервізії спеціаліст удосконалює свої професійні знання та вміння, ефективніше виконує завдання, зазначені в посадових обов’язках. Відтак – забезпечує підвищення рівня надання послуг у сфері психосоціальної підтримки.

Супервізія дозволяє справлятися зі складними професійними випадками, пов’язаним зі специфікою нашої діяльності, просуватися на шляху професійного розвитку. Для фахівців, що надають соціо-психологічну допомогу та підтримку супервізії також допомагають запобігати численні професійні ризики, пов’язані зі специфікою діяльності. Наприклад – ризик вторинної травматизації та вигорання. 

МГО “МЦРЛ” з січня по травень 2023 року проводили дослідження вигорання надавачів психосоціальної допомоги та підтримки постраждалим від війни. В рамках дослідження було визначено вплив супервізій на учасників. З респондентів, що прийняли участь у дослідженні, 97,1% відзначили, що сприймають супервізію як корисний і дієвий інструмент, що допомагає вирішувати складні професійні ситуації. 93,8% респондентів відзначають значний вплив супервізії на їхню емоційну стабільність та підтримку.

Тематичні супервізійні групи для соціальних працівників, фахівців з соціальної роботи, які працюють з внутрішньо переміщеними особами, проходять раз на два тижні, по вівторках, в онлайн-форматі з 10:00 до 11:30. Перша зустріч відбудеться 14 листопада. Участь – безкоштовна. Супервізії проводить Ольга Щербакова – експертка та тренерка МГО “МЦРЛ”, коуч, консультантка в методі позитивної психотерапії, затупниця директора Харківського обласного центру соціальних служб.

Реєструйтесь на супервізії за покликанням: 

https://forms.gle/Mh85V5gS67FqEih47 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.