bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Революція цілей: переосмислення впливу бізнесу в сучасному світі»
03.11.2023



Запрошуємо українських підприємців на відкритого вебінар від Impact Business про перехід до імпакт-орієнтованого бізнесу. 

• 8 листопада о 16:00 - “Революція цілей: переосмислення впливу бізнесу в сучасному світі”

• Спікер: Ніколас Хаттер, партнер і засновник New Paradigm Ventures, міжнародної консалтингової компанії, яка спрямована на підтримку переходу до економіки, орієнтованої на позитивний вплив. Він консультує міжнародні НГО щодо імпакт-венчурного підприємництва та інвестицій.

Сьогодні бізнес повинен орієнтуватися не тільки на прибутковість та дотримання правових норм; він має надавати пріоритет екологічній та соціальній відповідальності, щоб відповідати зростаючим вимогам суспільства. Також він має забезпечувати безпеку та захист, про що свідчать нещодавні події, такі як пандемія COVID та війни в Україні та інших частинах світу”переконаний Ніколас.

???? Реєструйтеся на подію, щоб дізнатися більше про важливість імпакт-цілей та як підготувати ваш бізнес до імпакт-трансформації.

Під час вебінару буде забезпечено синхронний переклад українською мовою.

_

Акселераційна програма Impact Business ініційована громадською організацією Impact Force, реалізується у партнерстві з SILab Ukraine за підтримки Міністерства цифрової трансформації УкраїниОфісу з розвитку підприємництва та експорту і національного проєкту Дія.Бізнес.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.