bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як неприбутковим організаціям просувати себе в соцмережах: освітня платформа від Inweb
02.11.2023

З 1 листопада  для всіх неприбуткових організацій в Україні доступний новий курс від Inweb «100 проблем в соцмережах неприбуткових організацій». Це вже другий безплатний курс від Inweb на платформі Academy Ocean, перший був присвячений програмі Google Ad Grants. Зареєструватись в академії можна за посиланням.

Inweb та Academy Ocean входять до групи IT-компаній Netpeak Group. 

Академія інтернет-маркетингу для неприбуткових організацій — це навчальна платформа, завдяки якій благодійні фонди, громадські об’єднання та інші неприбуткові організації можуть дізнатись більше про маркетинг та розвивати за допомогою цих знань свою справу.

Що особливого в новому курсі для неприбуткових організацій?

Фахівці Inweb  працюють з неприбутковими організаціями, допомагаючи здобувати  грант від Google на рекламу, налаштовувати рекламні кампанії та залучати трафік, донати, людей з 2020 року.  Проведено більше ніж 50 консультацій стосовно питань комунікацій, контент-маркетингу та просування в соцмережах.  Тому основа курса - це досвід, відповіді на питання, які  дійсно актуальні, гострі, робота над помилками, поради, що перевірені  часом та дійсно ефективні. 

Курс легкий для сприйняття, тому що теорія підкріплена прикладами, є домашні завдання. Якщо послідовно все вивчати та виконувати домашні завдання можна:

  • • сформулювати позиціонування неприбуткової організації та ключові меседжі для комунікацій

  • • оформити акаунти в соцмережах таким чином, щоби вони були максимально привабливі та інформативні 

  • • вивчити цільову аудиторію та зрозуміти, що саме її хвилює та як спілкуватися

  • • зробити контент-план для соцмереж та зрозуміти що, як, коли та чому говорити 

  • • аналізувати та коригувати свою стратегію просування у соцмережах. 

13 уроків, 30-40 хвилин на день і у вас буде готова стратегія просування неприбуткової організації в Facebook  та Instagram 

«2020 року ми почали втілювати свою корпоративну соціальну відповідальність у життя та безкоштовно допомагати неприбутковим організаціям (НПО) стати учасниками програми Google Ad Grants. На сьогодні ми допомогли мабуть вже сотні НПО отримати грант, та десяткам організацій налаштувати рекламу в пошукових системах.

Я вважаю, що кожен бізнес на своєму рівні може та повинен робити щось в напрямку КСВ, допомагаючи тим самим українцям або сприяючи наближенню перемоги України», — каже Ігор Мутерко, засновник Inweb.

Inweb — агенція digital-маркетингу, частина групи IT-компаній Netpeak Group, преміум партнер Google, топ-1 агенція digital-маркетингу України за версією IT-рейтингу України. Експерти у пошуковому просуванні сайту, контекстній рекламі, веб-аналітиці, просуванні мобільних додатків (ASO, ASA), SMM, таргетингу в соцмережах, контент-маркетингу.

Academy Ocean — хмарна LMS (навчальна платформа), за допомогою якої бізнеси автоматизують навчання та адаптацію працівників, партнерів, клієнтів, або створюють власні курси.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.