bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безпека Харківщини: Громадяни проти Ризиків
28.10.2023

Запрошуємо волонтерів прийняти участь в програмі релакс-реабілітації   та проведенні  психологічного розвантаження волонтерів Харківщини. Програма передбачає групові та індивідуальні тренінги. Тренінги для оволодіння знаннями та навичками для ефективної дії в надзвичайних ситуаціях, надання до медичної допомоги постраждалим,  релакс-реабілітації   для людей з великим емоційно-фізичним навантаженням, розробленій професором інституту фізичної культури. На тренінгах ви узнаєте як себе вести себе при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій воєнного характеру чи аварії на хімічно небезпечних об’єкта, які допоможуть  зберегти здоров’я і врятувати життя.

Ціль проєкту - підвищити обізнаність волонтерів та практичні навички з до медичної  допомоги та програми релакс-реабілітація   для людей з великим емоційно-фізичним навантаженням  та провести психологічне розвантаження волонтерів.

 

Рееструйтеся за посиланням:

https://forms.gle/5CyGtjZafkw2YJVn6 

Заняття за індивідуальною програмою з 23.09.2023 по 30.11.2023

Тренінги групові з 28.10.2023 по 10.11.2023

 
Проєкт «Безпека Харківщини: Громадяни проти ризиків» реалізує БФ «Сестра милосердя» за сприяння ПРООН у межах проєкту «Сприяння безпеці людей в Україні шляхом реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансування Уряду Японії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.