bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває реєстрація на навчальний курс «Я там, де приймають рішення 2.0»
28.10.2023

Розпочалася реєстрація на навчальний курс “Я там, де приймають рішення 2.0”. Навчання відбуватиметься 16-18 листопада 2023 року *. Організовує навчальний курс ГО “Центр “Жіночі перспективи” для жінок та дівчат, що прагнуть змін у своїх громадах, готові брати відповідальність, хочуть займатися політичною діяльністю, прагнуть дізнатися більше про роботу органів місцевого самоврядування, інструменти політичної участі. 

Реєстрація на навчання за посиланням: https://forms.gle/jjrjqAXdgmmv4w749

Щоб взяти участь в навчанні, заповніть форму до 6 листопада (включно)**. Відібрані учасниці будуть проінформовані про участь до 8 листопада. 

 

* Участь у трьох днях тренінгу є обов’язковою. Пропуск хоча би одного навчального модуля (1,5 год) без поважної причини - позбавляє можливості отримати сертифікат. 

** Заповнення форми не гарантує участі у навчанні! Лише з відібраними на конкурсній основі учасницями сконтактує координаторка. 

Навчання організовує ГО “Центр “Жіночі перспективи” в рамках проєкту “Гендер для демократії: посилення гендерної справедливості в Грузії, Україні та Данії» за фінансової підтримки КВІНФО/KVINFO.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.