bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Настільні ігри як інструмент розвитку громадянського суспільства»
25.10.2023

Цей вебінар є ідеальною можливістю дізнатися більше про роль настільних ігор у сучасному світі та користь, яку вони можуть принести як інструмент розвитку суспільно-важливих проектів та ініціатив. Для участі, будь ласка, заповніть коротку реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/oLiN7oUgN3xACd8s8. 

На вебінарі будуть розглянуті наступні питання:

Настільні ігри у світі та в Україні: Дізнайтеся про історію та розвиток настільних ігор у різних країнах, а також їхнє поширення в Україні.

Користь від настільних ігор: Дізнайтеся, як настільні ігри можуть розвивати прийняттю рішень, підвищувати рівень взаємодії у команді, спілкуванню та співпраці між учасниками різних соціальних груп.

Сфери застосування настільних ігор у громадянському суспільстві: Дізнайтеся, як настільні ігри можуть бути корисними для ініціатив, що працюють із людьми з інвалідністю, дітьми, особами з деокупованих територій та людьми третього віку.

Як обрати настільну гру для ваших потреб: Отримайте поради та рекомендації щодо вибору настільних ігор, які відповідають вашим потребам та цілям.

Не пропустіть цей важливий захід, який допоможе вам зрозуміти, як настільні ігри можуть сприяти розвитку вашого проекту та громадянського суспільства в Україні в цілому. Зареєструйтеся зараз та приєднайтеся до нас 9 листопада 2023 року о 18:00.

Про організаторів:

Pakufuda – це клуб та крамниця настільних ігор у Харкові. Наша команда має великий досвід громадської діяльності та волонтерства. Також ми співпрацюємо із низкою громадських організацій: організовуємо для них настільні ігротеки, а також допомагаємо зібрати бібліотеки настільних ігор – як для команди проекту, так і для цільових груп.

Відкритий доступ для медіа. Прохання представників ЗМІ зв’язуватися із запитами щодо отримання додаткових коментарів чи інших матеріалів для публікації.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.