bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Запоріжжі влаштують майстер-клас з колажування-терапії «Усе в моїх руках»
24.10.2023

Запрошуємо вас на майстер-клас з колажування-терапії  ”Усе в моїх руках”, де ми разом з вами розвиватимемо навички самоаналізу та вміння прислухатися до самих себе. Це унікальна можливість зняти внутрішнє напруження та отримати емоційне задоволення.

На нашому заході ви зможете відчути, як власноруч створені колажі стають візуальним відображенням вашого внутрішнього світу. Вони допоможуть вам розглянути власні думки, почуття та бажання з іншого кута зору, а також відкрити нові глибини свого пізнання.

Ми віримо, що усе, що потрібно для глибокого самопізнання, вже є в вас. Ви зможете відчути це на собі, вибудувавши унікальний колаж, який відображатиме ваші бажання, мрії та прагнення. Кожен вирізаний фрагмент із життя, зображення чи текст стане вашим ключем до більш глибокого розуміння самих себе.

Під час заходу ми також навчимо вас розслаблятися, знімати внутрішнє напруження та отримувати емоційне задоволення від творчого процесу. Колажування терапія стане для вас можливістю зануритися в свій внутрішній світ та відкрити перед собою нові горизонти.

Запрошуємо всіх, хто бажає відкрити для себе та інших світ самопізнання та креативності. На заході “Усе в моїх руках” ви зможете знайти та розкрити нові можливості та перетворити їх у реальність. Давайте разом створимо щось особливе, що виражатиме вашу індивідуальність та глибоке розуміння самих себе.

Дата та місце події: 25 жовтня о 16:00 м. Запоріжжя, вул. Латинська,13  Реєструйтесь за номером 0967365405.

Проєкт “Невідкладна допомога та захист постраждалих внутрішньо переміщених осіб в Україні та українських біженців в Молдові” реалізується Hilfswerk International (Австрія) у партнерстві з громадською організацією СТАН \ STAN (Україна), організацією для дітей та молоді “Mostenitorii” (Молдова) та асоціацією “Гендерний центр” (Молдова) та фінансується Австрійською агенцією з розвитку (ADA), яка є операційним підрозділом Austrian Development Cooperation, та фондом “Nachbar in Not”.

Контакти

  • м. Запоріжжя
  • вул. Латинська
  • 13 Реєструйтесь за номером 0967365405.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.