bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа адвокації та Акселератор адвокаційних проєктів від «Ліги Сильних»
17.10.2023

 

Школа адвокації та Акселератор адвокаційних проєктів від «Ліги Сильних»

«Ліга Сильних» запрошує до участі у масштабному проєкті «З.Н.А.М.И», який включає Школу адвокації та Акселератор адвокаційних проєктів. Це можливість для жінок з досвідом інвалідності чи внутрішнього переміщення опанувати базові інструменти адвокації, а також залучити кошти для реальних змін у своїй громаді! 

 

Як це працюватиме:

- Проєкт розпочнеться з навчання, взяти участь у якому можуть усі жінки. Є лише одна умова: мати досвід інвалідності чи внутрішнього переміщення.

- Ви опановуєте основні інструменти адвокації і оцінюєте, чи готові взятись за реалізацію повноцінної кампанії у своїй громаді чи області.

- Якщо так — подаєте заявку на участь у другому етапі проєкту — Акселераторі адвокаційних проєктів. І, цілком можливо, продовжуєте співпрацю з громадською спілкою та отримуєте близько 10 тисяч євро на реалізацію адвокаційної кампанії! 

Що вважається досвідом інвалідності та внутрішнього переміщення?

????наявність інвалідності у вас

????наявність близьких з інвалідністю чи досвідом внутрішнього переміщення

????робота в організації, котра займається цими питаннями.

 

♦ Зверніть увагу. 

Якщо ви попередньо зареєструвались до участі у проєкті, повторно реєструватись для участі в Школі не потрібно — вас автоматично зараховано. 

Отже, зареєструватись до участі в навчанні можна тут: https://forms.gle/UooVhS6kdwGFy2dM9 

• Знаєте, що готові брати участь і в Акселераторі? Тоді для вас ця форма: 

https://forms.gle/RyN3Zq5t3GDhFSRa7 

 

Реченець набору — 30 жовтня.

 

Проєкт “З.Н.А.М.И” впроваджується за технічної підтримки ООН ЖінкиUN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF)Women’s Peace & Humanitarian Fund - гнучкого і оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

WPHF надає термінове фінансування місцевим жіночим організаціям громадянського суспільства (ОГС) в Україні. За технічної підтримки структури ООН Жінки WPHF фінансує жіночі організації та очолювані жінками ОГС для підтримки їх важливої на передовій діяльності, надання термінової гуманітарної допомоги жінкам-біженкам та внутрішньо переміщеним особам (ВПО), а також для захисту жінок та дівчат від сексуального та гендерного зумовленого насильства.

 

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй (WPHF), але це не означає, що висловлені в ній погляди та вміст є офіційно схваленими або визнаними з боку Організації Об’єднаних Націй.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.