bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

#stop_sexтинг запрошує до співпраці громадські організації, що працюють з дітьми та для дітей
17.10.2023

Шановні колеги, організації які працюють заради добробуту дітей, запрошуємо вас до співпраці з громадською організацією #stop_sexтинг.

У рамках співпраці ми пропонуємо вашій організації безплатне онлайн-навчання для команди та батьків дітей, з якими ви працюєте. Навчання буде складатися з двох частин: загальної для спеціалістів та батьків, яка буде проходити у форматі вебінару про основні ризики для дітей в інтернеті, та спеціальної для команди організації, яка буде відбуватися у форматі тренінгу.

Нині в Україні 96% дітей є активними користувачами інтернету. Це відкриває для них нові можливості, але так само створює потенційні ризики, такі як кібергрумінг, сексторшен, кібербулінг, онлайн-шахрайство тощо.

Тому ми щиро запрошуємо вас до співпраці, метою якої є ознайомити вашу команду та батьків з основними онлайн-ризиками для дітей, основними правилами безпечної поведінки в інтернеті, надати рекомендації, куди звертатися за допомогою щодо ризиків, які виникають в інтернеті, а також обговорити основні алгоритми реагування на випадки онлайн-ризиків.

Сподіваємося, спільно ми зможемо створити цілісний підхід до захисту дітей в епоху цифрових технологій та створити безпечне середовище в інтернеті. Після проходження навчання передбачена можливість отримання диплома.

Для участі у вебінарі, будь ласка, заповніть форму реєстрації за посиланням: https://forms.gle/UwhyqU7KTJA4mqUa9

Про #stop_sexтинг:

#stop_sexтинг - найбільша в Україні громадська організація про захист дітей в інтернеті. Отримала премію Глобального договору ООН та загалом навчила більше ніж 800 000 дітей та батьків.  В межах інформаційної кампанії торкнулася мільйонів українських родин, а також створила першу в країні консультаційну лінію щодо безпеки дітей в інтернеті 1545(далі 3) та психологічну лінію підтримки для спеціалістів, дітей та батьків на тему онлайн-ризиків на сайті.

Посилання на #stop_sexтинг

Сайт для дорослих: https://stop-sexting.in.ua/adult/

Сайт для дітей:  https://stop-sexting.in.ua

Instagram https://www.instagram.com/stopsexting.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/stopsextingua/

YouTube: https://www.youtube.com/StopSextingUkraine

TikTok для дітей:www.tiktok.com/@stopsexting

TikTok для дорослих: www.tiktok.com/@stopsexting.ua/forparent

Telegram: https://t.me/stopsexting_ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.