bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Організаційна трансформація вашої організації: як ОГС правильно розвиватися та змінюватись
05.10.2023

Платформа соціальних змін запрошує на серію вебінарів «Організаційний розвиток для ОГС»!

Це — серія вебінарів, на якій ви дізнаєтеся, як аналізувати свою організацію, ефективно управляти проєктами, зміцнювати внутрішні системи та створювати надійні механізми моніторингу та оцінки вашої діяльності. Протягом п’яти зустрічей ви отримаєте знання та практичні навички, необхідні для ефективного керівництва та управління організаціями громадянського суспільства через стратегічний організаційний розвиток.  

З чим ви вийдете після навчання?

  • Проведенною глибинною діагностикою організації: ви чітко визначити вашу місію, візію та основні принципи діяльності. Ви побудуєте екосистему вашої організації та побачите, як зовнішнє середовище впливає на її діяльність та розвиток.

  • Перебудованою структурою: завдякиорганізаційному дизайну ви зможете побудувати чітку структуру вашої організації.

  • Сформованою стійкістю організації: визначеніцінності організації стануть основою стійкості та сталості вашої діяльності. Також зустрічі допоможуть об’єднати команду навколо ваших цінностей. 

  • Трансформованою діяльністю: на навчанні ми допоможемо виявити та актуалізувати потреби в проведенні змін у організації. Ви навчитесь ефективно впроваджувати зміни та моніторити впровадження трансформацій. 

Протягом навчання ви працюватимете над стратегію організаційного розвитку вашої організації. Вас будуть постійно підтримувати експерти курсу, надаючи зворотний зв’язок. Результатом навчання стане презентація вашої фінальної стратегії, готової до імплементації у реальному житті.

Зокрема, на зустрічі будуть запрошені випускники Платформи, які поділяться власним досвідом і практичними порадами. Це дозволить дізнатись помилки інших та перейняти найкращі практики. 

Навчання проходитиме в онлайн-форматі, початок — 23 жовтня. Участь безоплатна.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://org-development-sochange.webflow.io/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.