bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Приєднуйтеся на фінальний захід лідерської програми для молоді «SDG Амбасадори 3.0» від CSR Ukraine
02.10.2023

Центр «Розвиток КСВ» в рамках проєкту SDG-Амбасадори запрошує взяти участь у фінальному заході лідерської програми для молоді “SDG Амбасадори 3.0”. 

Лідерська програма для молоді “SDG Амбасадори 3.0” – це навчання для молодих людей віком від 18 до 24 років з фокусом на дослідження Цілей сталого розвитку та їх впливу на відновлення України. Впродовж 4 місяців учасники працювали над авторськими проєктами під супроводом менторів – представників/ць соціально відповідального бізнесу, громадських та міжнародних організацій. Учасники також отримали корисні знання з проєктного менеджменту, дизайн-мислення та комунікацій, а також дізналися про досвід UNICEF Ukraine та UNDP Ukraine / ПРООН в Україні. Наприкінці програми кожен із 17 учасників презентує власний проєкт згідно однієї з 17 Цілей сталого розвитку. 

Організатор: Центр “Розвиток КСВ” в рамках коштів, зібраних під час проведення web-a-thon Sustainability for Ukraine, організованого GlobeScan, CSR Europe і CSR Ukraine

Партнери: проєкт ПРООН “Підтримка громадянського суспільства та молоді”, що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії

Коли: 6 жовтня, 16:00-19:00

Де: Буде зазначено в листі-підтвердженні реєстрації

Для кого: представники ЗМІ, ініціативна молодь та всі, хто цікавиться темою сталого розвитку.

На вас очікує

  • • виступ Любові Шипович, співзасновниці та директорки Благодійного фонду Dignitas, з темою “Роль молоді для відновлення України вже сьогодні”;
  • • виступи SDG Амбасадорів та презентація результатів їх проєктів (див нижче);
  • • знайомство з іншими молодими лідерами та Амбасадорами попередніх років;
  • • нетворкінг, фуршет та корисні інтерактиви.

Реєструйтесь за посиланням та очікуйте на лист-підтвердження: https://forms.gle/hR6v5zL1hVQtp5BZ8 

 

SDGs  це глобальна програма, започаткована United Nations i спрямована на досягнення 17 Цілей сталого розвитку до 2030 року. Дані Цілі охоплюють широкий спектр проблем, таких як подолання бідності, якісна освіта, гендерна нерівність, кліматичні зміни, сталий розвиток міст і громад тощо.

Запрошуємо всіх прихильників сталого розвитку, ініціативну молодь та всіх, хто бажає приєднатися до нашої глобальної спільноти на цей захід. Давайте разом робити світ кращим місцем для всіх нас та майбутніх поколінь!

Коротко про Цілі сталого розвитку та ситуацію в Україні

Історія ЦСР налічує вже понад 45 років, починаючи з конференції ООН в Стокгольмі 1972 року. Це була перша конференція країн-членів ООН, яка визнала, що економіка і навколишнє середовище знаходяться на шляху зіткнення, оскільки зростаюче навантаження на природу призводить до величезних екологічних ризиків. Концепція сталого розвитку була прийнята на Саміті Землі 1992 року, де було також ухвалено конвенції про зміну клімату, біорізноманіття та боротьбу з опустелюванням. Згодом було сформовано 17 Цілей сталого розвитку до 2030 року, як інструмент для забезпечення процвітання, збереження планети та покращення життя людей.

Слід зазначити, що рівень обізнаності про Цілі сталого розвитку є значно вищим у країнах, що розвиваються, порівняно з економічно розвиненими країнами, а молоді люди є більш свідомими щодо ЦСР та прагнуть змінювати світ на краще. 

Саме молодь відіграє ключову роль у вирішенні цих проблем через свою активну громадську позицію, креативне мислення, екологічну свідомість, нетворкінг. І саме молодь стане активним рушієм відбудови України в найближчому майбутньому, а Цілі сталого розвитку  основою відновлення України. 

 

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ»  експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Контакти

  • У разі питань
  • звертайтесь - Лана Єрмоличева [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.