bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Запоріжжі відбудеться дитячий майстер-клас для дітей з виготовлення метеликів з пластиліну
25.09.2023

Шановні батьки, якщо ви шукаєте можливості розвитку для своїх дітей, які були б не лише корисні, а й захоплюючі. Ось для вас чудова новина!  У Запоріжжі у четвер, 28 вересня, о 17 годині відбудеться майстер-клас для дітей з виготовлення метеликів з пластиліну.

Ця захоплююча подія допоможе розвивати дрібну моторику дитячих ручок, заохочує до вивчення природи та краси навколишнього світу і навчить їх співвідносити різні кольори, створюючи щось унікальне власноруч.

Участь у нашому майстер-класі надасть вашим малюкам можливість виразити свою творчість та створити найрізноманітніших метеликів. Вони зможуть обирати не лише кольори для пластиліну, а й форму крил, тулуба, а також створювати власні неймовірні візерунки на крильцях.

Не втратьте цю чудову нагоду провести час з користю для ваших маленьких митців!

Місце та дата проведення: м. Запоріжжя, вул, Латинська, 13.

Телефон для реєстрації: 0967365405.

Увага! Час проведення може бути змінений в залежності від ситуації з безпекою у місті. Будьте в курсі подій! Деталі за 0967365405.

Проєкт “Невідкладна допомога та захист постраждалих внутрішньо переміщених осіб в Україні та українських біженців в Молдові” реалізується Hilfswerk International (Австрія) у партнерстві з громадською організацією СТАН \ STAN (Україна), організацією для дітей та молоді “Mostenitorii” (Молдова) та асоціацією “Гендерний центр” (Молдова) та фінансується Австрійською агенцією з розвитку (ADA), яка є операційним підрозділом Austrian Development Cooperation, та фондом “Nachbar in Not”.

Приходьте разом із вашими дітьми та разом із нами даруйте їм незабутні миті радості та творчості!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.