bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн тренінг «Домедична допомога та тактична медицина»
22.09.2023

Військовий час вносить значні корективи у звичний плин життя, зокрема – вимагає нових навичок, вмінь і швидкого реагування на небезпечні та кризові ситуації. Особливо це стосується прифронтових територій та звільнених громад. Зокрема, важливим є вміння надати екстрену домедичну допомогу у кризових ситуаціях, допомогти собі та оточуючим у разі потреби.

Тому проєкт “Шлях додому” запрошує на тренінг “Домедична допомога та тактична медицина”, що відбудеться в онлайн-форматі (на платформі Zoom).

Дата та час проведення:
24 вересня (неділя), 10:00 - 14:00

Разом з кваліфікованим інструктором Станіславом Кирилловим учасниці та учасники познайомляться з міжнародним протоколом надання домедичної допомоги та дізнаються, як користуватись найбільш поширеними засобами, такими як турнікет, оклюзійна пов’язка тощо.


Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:
https://forms.gle/aYuYWrdWDiTbRn469

Участь є безкоштовно. Посилання на зустріч у Zoom буде надіслане в п’ятницю зворотнім листом.

 

Проєкт “Посилення спроможності ВПО Запорізької області брати участь у процесах відновлення та розвитку деокупованих територій” реалізується Громадська організація “МейнСтрим” за підтримки проєкту “Фенікс”, що виконується Фонд Східна Європа коштом Європейського Союзу (European Union in Ukraine).
#phoenixproject #ПрямуємоРазом #ШляхДодому

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.