bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн навчання з Рацією
20.09.2023

Українська асоціація культурологів - Львів” запрошує на чудову можливість розвитку та навчання, яку наша команда запускає у вересні. Наша програма обіцяє бути насиченою та корисною для всіх учасників.

  • Вивчення диджиталізації та роботи з цифровими інструментами допоможе вам крок за кроком освоїти сучасні технології.
  • Вивчення проектного менеджменту та грантрайтингу відкриє нові можливості для реалізації ваших ідей та отримання фінансової підтримки.
  • Адвокація та навички лобіювання допоможуть вам ефективно представляти свої інтереси.
  • Вивчення кризового менеджменту у часи війни надасть вам інструменти для ефективного управління непередбачуваними ситуаціями.
  • Роль та форми комунікації у часи війни стануть ключовими для будь-якої галузі та сфери життя.
  • Огляд основних європейських програм підтримки України допоможе розкрити широкі можливості співпраці та розвитку

Найближчі події:

20 вересня о 18:00. Максим Студілко - З чого складаються доходи організацій громадянського суспільсва. Процес підготовки грантових бюджетів. 
25 вересня о 18:00. Інна Єфименко - Рік незламності: робота центрів з надання гуманітарної допомоги ВПО. 

27 вересня о 18:00. Ольга Муха - Як говорити про Україну за кордоном. Culture code міжнародної комунікації. Як бачать Україну в світі та що відбувається з нашим іміджем: в розтяжці поміж Героєм та Жертвою. Адвокація українських інтересів через культурні проекти, дипломатію та інформаційні кампанії: як це працює. Діаспора як недооцінений гравець комунікаційного ринку. З чого починати і як продовжувати: creating participants journey.

Реєструйтесь на онлайн-лекції за посиланням: https://forms.gle/zLnRjs8s2CWQZHk26

 

Проєкт “Реалізація 2 освітніх програм, серії консультаційних сесій та арт терапевтичної програми у партнерстві із центрами м’якої інтеграції “Поряд” для посилення інтеграції та спроможності партнерств поміж інституціями Львова та релокованими інституціями та активістами з середовища ВПО та осіб що постраждали від війни.- РАЦІЯ” реалізовується за підтримки проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
#ПрямуємоРазом #МіцніРегіони #маєморацію 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.