bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цикл тренінгів з позитивного батьківства
11.09.2023

Діти – наш найцінніший скарб та наше майбутнє! Сьогодні, як ніколи, українські діти потребують захисту й уваги. Насамперед йдеться про їхнє психосоціальне благополуччя.

Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень організовує проведення серії дводенних тренінгів, присвячених позитивному батьківству. Під час заходів учасники отримають знання та навички щодо оптимізованих активних соціально-профілактичних технологій як методів навчання емоційній компетентності батьків та опікунів.

До участі запрошуються представники з Городнянської, Ніжинської, Новобілоуської, Семенівської та Тупичівської громад, які безпосередньо контактують з батьками та дітьми стосовно соціальних питань, отримали знання щодо основ позитивного батьківства з метою подальшої передачі та поширення отриманих знань на практиці (психологи, соціальні працівники, представники батьківських комітетів і т.п.).

Всі тренінги будуть проходити у місті Чернігові.

Перший захід відбудеться 21-22 вересня.

Проживання та харчування учасників забезпечують організатори. Транспортні витрати компенсуються.

Для участі у тренінгах необхідно пройти реєстрацію за посиланням: http://surl.li/kwqkl

Тренінги проходять в рамках проєкту «Стійкість, безпека та добробут громад Чернігівської області у кризові часи», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень у межах Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR), яка впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAIDBHA).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.