bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєструйтеся на семінари для вмотивоних підлітків Aspen Teens: fight for UA dream
08.09.2023

Аспен Інститут Київ у партнерстві з благодійним фондом Klitschko Foundation запрошують вмотивованих підлітків віком 14–17 років до участі у дводенних філософських семінарах у межах проєкту Aspen Teens: fight for UA dream.

Проєкт “Aspen Teens: fight for UA dream” — це  платформа для обговорень, де кожен підліток має можливість чути та розуміти себе й оточуючих, знаходити конструктивні шляхи подолання викликів  і спільно працювати над формуванням візії майбутнього України.

До участі запрошуються підлітки віком 14–17 років, які готові мислити нестандартно, брати на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей. Участь у семінарах безкоштовна.

Наразі відкрито реєстрацію на наступні 6 семінарів Aspen Teens: fight for UA dream, які проходитимуть у онлайн-форматі з вересня по грудень 2023 року

Реєстрація доступна за посиланням: https://bit.ly/3EeEpNS

Після успішного відбору учасникам прийде лист, де буде вказана група та точна дата семінару.

Цього року вже відбулося 10 семінарів, до яких долучилося 150 українських підлітків з України а також тих, хто через війну та інші обставини, опинився за кордоном. Під час семінарів учасники обговорювали історію, культуру й національну ідентичність, російсько-українську війну та місце України в європейській спільноті.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.