bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сертифікаційна програма для тренерів і тренерок «Сила дихання - Базовий рівень»
05.09.2023

Друзі! Маємо честь і раді повідомити, що 17 вересня стартує сертифікаційна програма для тренерів і тренерок «СИЛА ДИХАННЯ - БАЗОВИЙ РІВЕНЬ» (Основні знання для навчання BLIPPs – практики миттєвого посилення дихальної грамотності), яку проведуть Лорі Елліс Йонг, д-р Джордж Елліс і Оксана Руда, Ph.D.

(Буде переклад на українську мову).

Щоб стати учасником або учасницею сертифікаційної програми для тренерів і тренерок «СИЛА ДИХАННЯ - БАЗОВИЙ РІВЕНЬ» потрібно зареєструватися тут

Багато людей у світі розуміють цінність якісного свідомого дихання. Більшість психотерапевтичних напрямків використовують дихальні техніки для регулювання стану нервової системи людини. І багато українців на власному досвіді вже переконалися, наскільки важливо сьогодні допомогти собі, використовувати дихання для підвищення стійкості та боротьби зі стресом.

Все просто - якщо хочеш почуватися краще, навчися дихати усвідомлено. Якщо ви хочете допомогти іншим, навчіться піклуватися про себе. У нашому житті все взаємопов’язано. Ми розуміємо, що ці знання сьогодні потрібні всім нам. 

Базова школа сили дихання – це не психотерапія. Це інструмент для саморегуляції, покращення фізичного та психічного здоров’я та якості життя в цілому.

Тому ми хочемо розширити доступ до цих знань, навчаючи все більше і більше людей!

Оголошуємо набір тренерів і тренерок «СИЛА ДИХАННЯ - БАЗОВИЙ РІВЕНЬ».

Учасники і учасниці будуть навчатися дихальній грамотності для саморегуляції (адже спочатку потрібно зрозуміти, як ми влаштовані, як вийти з-під впливу стресу, а потім як подбати про себе та інших), а також

  • навчатися свідомо керувати своєю нервовою системою

  • зміцнювати основу присутності у своєму тілі

  • навчатися дихати найбільш правильним і корисним способом, миттєво і за будь-яких обставин

Ми розуміємо, що недостатньо показати техніку дихання, людям потрібні знання, пояснення, інформація про те, чому це працює, як ми влаштовані, як це можна застосовувати і чим це може допомогти. Саме тому ми завжди спираємося на наукові принципи, завжди пояснюємо, як ми влаштовані, які стани переживаємо, які техніки дихання оптимальні в різних станах.

Ми раді, що є спільнота людей, які вірять у силу дихання, які розуміють цінність цього методу.

Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про силу дихання та набули навичок усвідомленого дихання, а отже, навчилися самообслуговування та саморегуляції.

Як все відбуватиметься:

  • Зустрічі в онлайн форматі – на платформі Zoom. Буде переклад на українську.

  • Кожна зустріч триває 1,5 години.

  • Наукова інформація, пояснення та нові дихальні вправи. А також навчання вас як тренерів – як проводити онлайн-зустрічі, як спілкуватися з учасниками, як працювати з дорослою аудиторією тощо.

Дати та час навчальних зустрічей (київський час):

17 вересня, неділя     16:00-17:30

19 вересня, вівторок   19:00-20:30

22 вересня, п’ятниця   19:00-20:30

1 жовтня, неділя     16:00-17:30

3 жовтня, вівторок 19:00-20:30

5 жовтня, четвер  19:00-20:30

7 жовтня, субота  16:00-17:30

Для учасників, які не зможуть бути присутніми на зустрічах, буде відеозапис, який буде доступний впродовж проведення навчання.

Дати та час групових практичних занять з дихальних вправ: 

7 днів  - між 8 жовтня та 01 листопада (Обов’язкова  для сертифікації практична частина курсу - проводять учасники школи спільно з тренерами. Графік проведення буде додатково узгоджуватись з учасниками і учасницями програми).

Ми запрошуємо взяти участь у навчанні, якщо ви хочете навчитися допомагати собі та іншим. Немає жодних вимог щодо віку, освіти, професії чи місця проживання. Дихати якісно потрібно нам усім.

Є наступні вимоги: ви берете участь у навчальних та практичних заняттях, а також погоджуєтеся ділитися отриманими знаннями далі, а також, за можливості, провести челендж/навчання для інших людей (це можуть бути ваші родичі, знайомі, друзі). Нагадуємо, що у тренерській школі ви зможете не тільки послухати, а й потренуватися, отримати впевненість тренера.

Також буде створено закритий Telegram-чат, де ви зможете задавати запитання, ділитися своїми відкриттями та досягненнями.

Що ви отримаєте в результаті? 

  • Знання і навички усвідомленого дихання

  • Практики миттєвого посилення дихальної грамотності

  • Сертифікат тренера і тренерський досвід

  • Можливість долучитися до благодійної акції «Захист для захисників»

  • Участь у спільноті однодумців

  • Можливість приєднатися до світової спільноти людей, які практикують техніки дихальної грамотності. 

 

Скільки коштує навчання?

Вартість участі 2000 грн. Але! Це благодійний внесок – це кошти, які підуть на виготовлення захисних маскувальних сіток-витинанок для ЗСУ.

Ми разом потурбуємося про захист для наших захисників. Ми обов’язково відзвітуємо, скільки ми виготовили таких сіток і хто їх отримав. Тож кошти будуть перераховані БФ УКРАЇНСЬКИЙ ГЕРОЙ БО, організації, яка з перших місяців війни займається виготовленням сіток -витинанок. Це професійні маскувальні сітки, не виготовлені вручну, легкі, відповідають порі року і місцевості, виготовляються і надаються військовим безкоштовно.

Чи можна взяти участь у навчанні безкоштовно? 

Так, якщо ви військовий чи військовий психолог. 

 

Як стати учасником або учасницеб сертифікаційної програми для тренерів «СИЛА ДИХАННЯ - БАЗОВИЙ РІВЕНЬ»

Крок 1 – зареєструватися тут

Крок 2 – оплатити за реквізитами, які ми вам надішлемо після реєстрації

Крок 3 – взяти участь у навчанні і практикуванні

Крок 4 – отримати сертифікат

Кількість місць обмежена, тому організатори залишають за собою право вибору учасників за результатами реєстраційної анкети. 

Де можна уточнити інформацію?    Пишіть нам [email protected]

Чому це навчання благодійне? Тому всі тренери проводять це навчання безкоштовно. Всі отримані кошти йдуть на благодійність. Учасники стають тренерами і стають благодійниками. 

 

Інформація про тренерів

Laurie Ellis Yong є автором книги «Дихання – це життя. Приймаючи й відпускаючи: як жити добре, любити добре, бути здоровим”. Вона є директором Breathe The Change LLC, співзасновником некомерційної організації BreathLogic, розробником програми The Power of Breath, всесвітньо відомим спікером з усвідомленого стресу, інструкторкою із зменшення болю (MBSR), консультанткою із лікування болю при диханні, чудова викладачка, неймовірно надихаюча людина та наставни цядля багатьох людей у різних куточках світу.

George T. Ellis, PsyD, LP, співавтор книги «Breath Is Life», клінічний психолог із понад 40-річним досвідом роботи, який спеціалізується на програмах зменшення стресу на основі травм, вирішення конфліктів і уважності. Джордж був директором багатьох програм для глобальних організацій, таких як ООН, USAID та ОБСЄ. Ще під час війни на сході України Джордж 4 роки працював в Україні програмним директором і супервайзером для кризових психологів в ОБСЄ.

Оксана Руда, Ph.D., професор КМУ, психолог, психотерапевт, співзасновник Інституту ментального здоров’я, член Української спілки психотерапевтів, автор і ведуча навчальних програм, посібників, тренер методу подолання стресу за методом «Сила дихання», великий досвід наукової та практичної роботи, протягом року вже провели чотири 21-денні школи «Сила дихання», проводить багатогодинні кризові консультації з військовослужбовцями, волонтерами, переселенцями, психотерапевтичні консультації з використанням дихальних технік.


Якщо у вас виникли запитання, не соромтеся запитувати, і ми з радістю відповімо [email protected] . А також заохочуємо Вас ділитися інформацією зі своїми друзями та колегами.

З повагою,

організатори програми

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.