bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Проєктний менеджмент: від ідеї до реальних змін»
30.08.2023

ГО “Фундація інституційного розвитку” запрошує представників громадськості Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської області взяти участь у тренінгу “Проєктний менеджмент: від ідеї до реальних змін”. 

Під час тренінгу ви дізнаєтесь:

  • - як обрати проєктну ідею для проєкту відновлення та розвитку своєї громади;

  • - як розробити проєктну заявку та правильно визначити проєктні результати;

  • - як спланувати виконання проєкту та успішно його реалізувати;

  • - які донори та інвестори готові підтримати ваш проєкт. 

Тренінг пройде 5-6 вересня 2023 року в місті Борислав. Кількість місць обмежена. Участь у тренінгу є безкоштовною та можлива тільки за умови попередньої реєстрації. Реєстрація відкрита до 16.00, 31 серпня 2023 року. 

Форма реєстрації: http://surl.li/kobsp

Організатори забезпечують харчування під час проведення тренінгу. Витрати на проїзд та проживання під час проведення тренінгу здійснюються за рахунок учасників.

Про результати відбору учасників, місце проведення та детальну програму тренінгу вас буде повідомлено на електронну пошту, вказану при реєстрації, після відбору учасників до 19.00, 31 серпня 2023 року.

У випадку виникнення додаткових запитань щодо організації тренінгу просимо звертатись за електронною адресою Фундації: [email protected] 

Тренінг проводиться в межах проєкту «Прозоре відновлення громад через управління ризиками та розвиток системи комплаєнсу», який реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) – провідної програми підтримки боротьби з корупцією в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується та реалізується Міністерством закордонних справ Данії.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.