bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Індивідуальні консультації для активістів та організацій по залученню волонтерів до проєктів
29.08.2023

Створення потужної команди волонтерів — справа здійсненна, але не така проста, як здається на перший погляд. Налагодження спільних дій різних за характерами людей у команді потребує певних знань та навичок. Можна йти важчим шляхом, здобуваючи свій власний досвід, а можна легшим — отримати знання і практичні кейси з управління волонтерською діяльністю та ефективного залучення людей.
 
Упродовж вересня громадські та благодійні об’єднання, які прагнуть налагодити ефективну взаємодію з волонтерами і волонтерками, зможуть отримати індивідуальні консультації.
 
Під час консультації:
  • •  проаналізуємо те, як ви залучаєте волонтерів і волонтерок зараз;
  • •  пояснимо, що можна змінити у ваших підходах чи системі залучення, щоб взаємодія з волонтерами стала більш ефективною та довготривалою;
  • •  розглянемо ваші запити та питання щодо роботи із волонтерами.
 
Тривалість індивідуальної консультації: 60 хв (в Zoom). Консультації надаватимуться на безоплатній основі
 
Щоб отримати консультацію, заповнюйте форму до 23:59 6 вересня.
 
Консультації проведуть Євгенія Кравченко та Денис Цуцаєв, засновники Ініціативи з розвитку якісного залучення Makitra. Євгенія та Денис — досвідчені спеціалісти з розвитку спільнот, які знають багато практичних та дієвих механізмів роботи з волонтерами.
 
Поспішіть, кількість консультацій обмежена! Подавайтеся самі та тегайте тих, кому знання про волонтерство на часі
 
Проєкт «Підтримуємо тих, хто підтримує інших» реалізується Горизонт змін у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень, ГО Разом проти корупції за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.