bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн навчання з Рацією
29.08.2023

“Українська асоціація культурологів - Львів” запрошує на чудову можливість розвитку та навчання, яку наша команда запускає у вересні. Наша програма обіцяє бути насиченою та корисною для всіх учасників.
  • Вивчення диджиталізації та роботи з цифровими інструментами допоможе вам крок за кроком освоїти сучасні технології.
  • Вивчення проектного менеджменту та грантрайтингу відкриє нові можливості для реалізації ваших ідей та отримання фінансової підтримки.
  • Адвокація та навички лобіювання допоможуть вам ефективно представляти свої інтереси.
  • Вивчення кризового менеджменту у часи війни надасть вам інструменти для ефективного управління непередбачуваними ситуаціями.
  • Роль та форми комунікації у часи війни стануть ключовими для будь-якої галузі та сфери життя.
  • Огляд основних європейських програм підтримки України допоможе розкрити широкі можливості співпраці та розвитку.
 
Найближчі події:
31.08 – Оксана Зварич – управліниця з досвідом роботи 15 років. Була експерткою з відбору проектів Міжнародного Фонду “Відродження”, програми House of Europe, Українського Культурного Фонду. Експертка з операційного, проектного та грантового менеджменту. Буде цікаво тим, хто прагне навчитись налагоджувати процеси не залежно від джерел фінансування, для ефективної роботи команди. На вебінарі будуть розглянуті базові поняття, принципи проєктної діяльності. А саме: – життєвий цикл проекту – ініціація проекту – практичні інструменти планування – моніторинг та звітність.
Реєстрація на лекцію: https://forms.gle/Rx7p9eBrMkH2o4Uy5
 
04.09 – Ольга Гончар є директоркою Меморіального музею тоталітарних режимів “Територія Терору” у Львові. Кураторка міждисциплінарних проектів у сфері історичної пам’яті та травми. З 2015 по 2020 рік – керівниця проектів музею в прифронтових територіях Луганської та Донецької областей.
Генеральна директорка ініціативи “Музейний кризовий центр”, що виникла в перші дні російської війни проти України. Спізасновниця ГО “Новий Музей” та Благодійної організації “Фонд культурної спадщини України”. Членкиня журі міжнародної музейної премії “Živa Award”. Під час зустрічі ми говоритимемо про досвід роботи Музею “Територія Терору” під час Ковід пандемії та повномаштабного вторгнення. З якими викликами штовхнувся музей, як ми їх додали, які можливості для росту і розвитку з’явились і що з ними робити далі. А також яким чином інструменти громадських організацій і благодійних фондів можуть допомогти пережити кризу державним інституціям культури та посилити їх. Робота інституцій культури під час пандемії і війни: теорія і практика.
Реєстрація на лекцію: https://forms.gle/Rx7p9eBrMkH2o4Uy5
 
11.09 Наталія Кузьма – тренерка, переговорниця, медіаторка. 20+ років практики у сфері комунікації. 5000+ годин проведених тренінгів для провідних компаній. 1500+ годин індивідуальних консультацій. Авторка онлайн-курсів “Soft skills майстерня”, “Сила слів: Управляй переконаннями”, “Переконання: знайди внутрішню свободу”. Працювала фасилітатором проєкту Публічних консультацій змін до Конституції. Авторка успішної адвокаційної кампанії зі створення у Львові природоохоронного об’єкту — Заказник “Торфовище Білогорща”. Керівниця волонтерського проекту з переробки військової амуніції в інтер’єрні речі GIT: be brave
Про що? Алгоритм успішних адвокаційних кампаній, лобіювання та комунікації заради втілення соціально значимих ідей. Покроковий алгоритм заснований на власній успішній кампаній зі створення у Львові Заказника “Торфовище Білогорща”, а також десятків кейсів крутих українських сучасних активістів.
Реєстрація на лекцію: https://forms.gle/Rx7p9eBrMkH2o4Uy5
 
13.09 Оксана Дащаківська. Міжнародна співпраця та програми.
Реєстрація на лекцію: https://forms.gle/Rx7p9eBrMkH2o4Uy5
 
Не пропустіть цей унікальний шанс поглибити свої знання та навички. Реєструйтесь вже зараз і долучайтеся до нашої програми у вересні!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.