bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір громадських організацій для разової безоплатної комунікаційної та креативної допомоги
16.08.2023

З 6-го до 30-го вересня 2023 року linza agency у співпраці з Українсько-данським молодіжним домом проведуть навчання-практикум для молоді, яка цікавиться або працює з соціальними проєктами та громадськими організаціями — Creative Communications Academy. Відібрані 20 учасників відвідають лекції та у новостворених робочих групах за підтримки менторів створять проєкт для справжнього кейса для однієї з відомих українських громадських організацій. 

Курс-практикум для молоді, котрі мають досвід у одній із креативних сфер: дизайн, PR, SMM, стратегування, копірайтинг, проєктний менеджмент, продюсування, комунікації.

Ми запрошуємо до участі в проєкті громадські організації і пропонуємо сформулювати власну креативну/комунікаційну проблему-задачу для учасників Академії, та презентувати її в онлайн або офлайн форматі на відкритті Академії.  Серед зголошених ми оберемо 4-6 кейсів, з якими учасники працюватимуть протягом 5 тижнів та запропонують власні рішення організаціям. 

По завершенню програми представників обраних ГО також запросять на офлайн подію у Києві для презентації їм напрацювань молоді. Також в рамках події відбудеться нетворкінг з випускниками, представниками агенцій та ГО, командою Молодіжного дому. Крім того, ваша організація матиме можливість запропонувати стажування або й залучити до лав організації когось з учасників академії.

 

Тож в рамках проєкту обрані ГО отримають:

•  безоплатні концепції комунікаційного продукту, створеного молодими українськими креативниками під керівництвом досвідчених наставників;

•  нетворкінг з колегами;

•  нових стажерів або колег.

 

Для участі у відборі «Creative communications academy», необхідно надати контактні дані для зворотного зв’язку у формі за посиланням: https://forms.gle/YRzs34qUhuQmeKHB6 

Дедлайн реєстрації: до 22 серпня 2023 року.

За довідками звертайтесь: [email protected]

Creative communications academy — це навчальна ініціатива для молодих фахівців, що прагнуть працювати та розвивати комунікації громадських ініціатив та організацій. Проєкт спрямований на підвищення навичок у сфері креативних комунікацій, що об’єднує у собі кращі практики, ініціативність та наполегливість. Проєкт реалізується linza agency за підтримки Ukrainian-Danish Youth House.

https://www.linza.agency/ 

https://theyouthhouse.org/ 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.