bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа адвокації громадських лідерів(-ок) України та Сакартвело
08.08.2023

Школа адвокації громадських лідерів(-ок) України та Сакартвело

Запрошуємо вас на онлайнову Школу адвокації громадських лідерів(-ок) в Україні та Сакартвело, яка відбудеться з 21 вересня по 30 жовтня 2023 року.
 
❗Для участі зареєструйтесь, будь ласка, до 8 вересня включно за посиланнямforms.gle/EGk952mg8KdSCyDm6 
 
Мета школи – залучити людей, які можуть стати координаторами(-ками)/лідерами(-ками) для своїх громад у просуванні важливості євроінтеграційних процесів в Україні та Сакартвело з використанням інноваційних методів адвокації. Ми прагнемо розширити мережу прихильників(-ць) та активістів(-ок), які переслідують ту саму мету, і розгорнути більшу адвокаційну кампанію, щоб розвіяти міфи та страхи щодо громадянського суспільства, а також підвищити рівень поінформованості громадськості про роботу правозахисників(-ць) та неурядових організацій.
 
Школа складатиметься з 6 воркшопів на наступні теми:
 
✔ Мета та вектори правозахисної роботи
✔ Права людини. Міфи і факти
✔ Роль неурядового сектору в процесах євроінтеграції
✔ Адвокація та способи роботи з наративами
✔ Адвокація в соціальних мережах
✔ Мультимедійні засоби в агітації
 
Воркшопи включатимуть теоретичні відомості з предмету, практичні частини, де будуть представлені тренінгові технології, завдання для самостійної роботи та менторство експертів(-ок) курсу. Учасники(-ці) зможуть отримати відгуки про домашні завдання, а також відвідати 3 зустрічі з менторами, щоб поставити запитання, глибше зануритися в теми, на яких вони хотіли б зосередитись, і отримати поради для підготовки наступних заходів.

Завдяки онлайн-школі в межах проєкту буде можливість не лише поширити знання про важливість роботи правозахисників(-ць) та їхній внесок у європейську інтеграцію, а й розвивати мережу тренерів(-ок), які зможуть передавати ці знання далі у своїх громадах.
 
???? Робочі мови школи українська та грузинська з перекладом.
 
???? Кожен воркшоп триватиме 2,5 години.
 
Ми запрошуємо громадських лідерів(-ок) у широкому розумінні цього терміну: лідерів(-ок) думок в університетах, школах, релігійних та етнічних громадах, інфлюенсерів(-ок), блогерів(-ок), представників(-ць) громадянського суспільства, публічних спікерів(-ок) тощо.
 
Онлайн-школа проводиться ГО «Вектор прав людини / Human Rights Vector NGO» (Україна) у партнерстві з ГО «Світ толерантності» (Сакартвело) ტოლერანტობის სამყარო - World of Tolerance в межах проєкту «Роль правозахисників)-ць) у євроінтеграції України та Сакартвело» за підтримки Human Rights House Foundation та фінансується Європейським Союзом.
 

 

Контакти

  • https://hrvector.org/contact

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.