bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Комунікативні майданчики громадської організації: можливості та рекомендації
07.08.2023

ННІ «Каразінська школа бізнесу» Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна продовжує знайомити Вас з модулем “Ефективні комунікації для діяльності громадської організації”.

Запрошуємо до перегляду відео на тему “Комунікативні майданчики громадської організації: можливості та рекомендації”

В даному відео Ви дізнаєтесь:

Як реалізувати комунікативний потенціал громадської організації, що діє у сфері охорони здоров’я та соціального захисту? В даному відео ми дізнаємося про загальні принципи масмедіа для організацій та конкретні рекомендації щодо створення власних каналів комунікації: сайту та аккаунтів основних соцальних мереж, відеоблогу та цифрової візитної картки. Також, ми розглянемо основи створення контенту та особливості зворотнього зв’язку в публічному просторі, розгортання комунікативного потенціалу шляхом партнерства з установами, організаціями, впливовими і впізнаваними особистостями та взаємодією з міжнародними донорами.

 

Довідково: Відео розроблено у ході реалізації проєкту “Розробка цифрових навчальних модулів для членів громадських організацій у соціальній сфері та сфері охорони здоров’я”, який реалізується в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

Контакти

  • https://www.facebook.com/karazinSB

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.