bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Impactpreneurship: курс для малого та середнього бізнесу
02.08.2023

Давно прагнете вивести свій бізнес на новий рівень? Хочете відновити діяльність та мати стабільний прибуток? Навчальна програма «Impactpreneurship» від Synergy Development Consulting допоможе поглибити знання у підприємництві та отримати можливість залучити фінансування. 

 

Що таке Impactpreneurship 

Impactpreneurship – це освітня онлайн-програма, створена спеціально для підприємців, які прагнуть розширити або відновити діяльність бізнесу. Тут ви зможете освоїти найкращі інструменти, які допоможуть створити оновлену систему маркетингу та продажів, впровадити інновації на підприємстві, ефективно керувати антикризовим менеджментом, впорядкувати юридичні та бухгалтерські аспекти, розробити прибуткову бізнес-модель, а також стратегічно працювати з грантами та інвестиціями і створити план переходу до моделі соціального бізнесу.

Навчання стартує 18 вересня 2023 року та триватиме 6 місяців.

Подати заявку

 

Для кого

Ця програма буде корисна вам, якщо ви власник малого або середнього бізнесу і бажаєте масштабувати або відновити діяльність. 

Для участі у навчанні будуть відібрані підприємці, які мають понад 2 роки досвіду, реєстрацію бізнесу на території України і річний оборот більше 500 тисяч гривень.

 

Як проходитиме навчання

Навчання триватиме шість місяців та проходитеме у два етапи. 

Протягом перших трьох місяців ви познайомитесь з різноманітними процесами та інструментами, необхідними для відновлення чи масштабування діяльності:

  • Бізнес-планування : ви проаналізуєте ринок та підготуєте бізнес-модель до краш-тесту, а також познайомитесь з кризовим менеджментом.

  • Залучення фінансування: ви дізнаєтесь, як залучити стартовий капітал та стратегічно працювати з грантами та інвестиціями для розвитку свого проєкту.

  • Основи соціального підприємництва: ви дізнаєтесь що це таке, які переваги соціального підприємництва та як перейти на цю модель.

  • Інші важливі аспекти: ви також познайомитесь з маркетингом, продажами, юридичними та бухгалтерськими складовими соціального бізнесу.

Вас також очікує насичена практична частина. В рамках цього етапу ви ознайомитесь з грантовими програмами та стратегічною роботою з ними, навчитеся готувати краш-тести інвестиційних пропозицій та презентуєте свої проєкти перед потенційними інвесторами. Також ви матимете можливість познайомитися з бізнес-спільнотами Європи та Америки та отримати нові корисні контакти.

Для участі у наступному етапі буде відібрано 50 найактивніших учасників. Вони отримають доступ до індивідуального менторського супроводу, під час якого експерти надаватимуть свою допомогу та поради щодо розвитку соціального бізнесу та залучення поворотного та безповоротного фінансування.

 

Готові прокачати свої підприємницькі навички та свій бізнес? Реєструйтеся за посиланням.

 

Освітня онлайн-програма реалізується Товариством з обмеженою відповідальністю «Сінерджі Девелопмент Консалтинг» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Погляди автора, висловлені в цій публікації, не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку чи уряду Сполучених Штатів

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.