На часі – підтримка соціальних ініціатив. Соціальна пекарня відіграє ключову роль у створенні робочих місць (у т.ч. для ВПО) та розвитку економічної спроможності громади. Використання різних рецептур (у т.ч. національної української кухні) забезпечує широкий асортимент хлібу і булочних виробів, що мають стабільний попит. Це забезпечує окупність бізнесу. Перевагою є доступні умови праці та технологічний процес.
Тому пропонуємо покращити вашу професійну обізнаність із створення соціальної пекарні через STEM-навчання
“Соціальна пекарня: від твоєї ідеї до бізнес-моделі”
Ми підготували курс, який допоможе вам зорієнтуватися,
- • з чого почати, щоб відкрити власну пекарню?
- • кого із спеціалістів варто залучити на допомогу?
- • які додаткові знання необхідні для виходу на ринок?
Наш курс для вас, якщо ви:
- готові до нового старту;
- відчуваєте дефіцит знань;
- потребуєте інформаційної підтримки.
Курс допоможе розвинути навички та структурувати знання для відкриття власної справи.
- • Тема 1. Місія та цінності соціальної пекарні. Валідація ідей та вибір бізнес-моделі
- • Тема 2. SWOT-аналіз соціальної пекарні
- • Тема 3. Інструменти правового регламенту соціальної пекарні
- • Тема 4. Соціальна пекарня: основи організації виробництва та технологічний процес
- • Тема 5. Бізнес-план соціальної пекарні
- • Тема 6. Рекламно-інформаційні технології соціального бізнесу
- • Тема 7. Впровадження міжнародної системи управління якістю (НАССР) на прикладі соціальної пекарні
Організація навчання на курсі передбачає
• роботу на освітній платформі moodle з персональним доступом
• обговорення у закритій телеграм-групі
• щотижневі онлайн-зустрічі
• пост-проєктну інформаційну підтримку
Форма реєстрації за посиланням.
Дедлайн реєстрації на осінні групи
- • на 1-тю хвилю навчання: 01 вересня 2023 року
- • на 2-ту хвилю навчання: 22 вересня 2023 року
- • на 3-ту хвилю навчання: 13 жовтня 2023 року
- • на 4-ту хвилю навчання: 03 листопада 2023 року
- • на 5-ту хвилю навчання: 24 листопада 2023 року
Коментарі