bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультації та менторська підтримка громадських проєктів від експертів
28.07.2023

 
Професійна підтримка громадського сектору на Рівненщині: друга хвиля набору на консультації та менторство ваших проєктів
 
???? Громадська організація Агенція сталого розвитку міста продовжує набір на підтримку громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських та ініціативних груп, які готують проєкти, що спрямовані на підтримку постраждалих людей внаслідок війни.
 
«Ми ще не придумали проєкт, але дуже хочемо» - ці послуги не про це????

????Консультації та менторська підтримка проєктів від експертів - це, у першу чергу, для вже сформованих ідей проєктів та команд, які мають бачення проєкту, проте не до кінця структурували проєктну заявку, шукають партнерів, грантові конкурси тощо. Або сьогодні знаходяться на етапі вже реалізації проєкту та потребують менторського супроводу (підказок). Теми, які можуть зацікавити:
  • •  Написання проєктів та управління проєктами
  • •  Пошук партнерів
  • •  Комунікації проєктів ГО
  • •  Фінанси в проєктах. Складання кошторису
  • •  Стратегування ГО
???? Скористайтеся безоплатною можливістю посилити свою організаційну спроможність та отримати особисті консультації у розробці та реалізації персональних проєктів. Пріоритет надаватиметься організаціям з Рівненщини, хоча цим не обмежуємося.
 
‼ ВАЖЛИВО, що ваші Проєкти мають бути:
- або спрямовані на допомогу особам, які постраждали внаслідок воєнних дій;
- або націлені на допомогу у соціалізації та інтеграції ВПО у нових громадах;
- або сприяють розробці довгострокових рішень з питань включення ВПО в процеси розвитку громади;
- або організаційного чи інституційного розвитку ОГС, що працюють з подоланням гуманітарної кризи.
 
???? Реєстрація продовжена до 06 серпня 2023 року (до 22:00): https://cutt.ly/YwiPGG1p
???? Консультування та менторство відбуватимуться до 20 вересня 2023 року.
 
❓Як відбувається менторство та консультації?
Кожна обрана ОГС має змогу отримати до 5 особистих професійних консультацій для своїх команд (за вказаними темами в реєстрації), кожна з яких тривалістю 4 дні. Під наставництвом професійного ментора розробити стратегію проєкту (соціальних грантів) на будь-яку тему, дотичну до подолання гуманітарної кризи. Розробка комунікаційної стратегії, планування бюджету проєкту, пошук партнерства та цільове стратегування вашої організації - це ті напрямки професійних консультацій, де ви можете посилити свій проєкт.
Менторство та консультації є безоплатними, та відбуваються у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).
 
Довідково:
Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.