bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-тренінг «Побудова діалогу з клієнтами/ками»
25.07.2023

Онлайн-тренінг «Побудова діалогу з клієнтами(-ками)»

Громадська організація «Вектор прав людини» запрошує до участі в онлайновому тренінгу «Побудова діалогу з клієнтами(-ками)» для спеціалістів та спеціалісток, які надають правову допомогу потерпілим від війни рф проти України. Захід проходитиме в межах Програми «Допомога допомагаючим».
 
Надання правової допомоги потерпілим від війни потребує не тільки якісних юридичних знань, але й психологічної підготовки, адже це дуже складна емоційно робота, до того ж помножена на постійні стресові умови, у яких доводиться працювати в умовах війни. Як зберігти баланс у роботі, застосовувати клієнтоорієнтований підхід та дбати про власні кордони і психологічний стан, ви зможете обговорити з експертами(-ками) та обмінятись досвідом з колегами(-жанками).
 
????Онлайн-тренінг відбудеться 31 липня та 01 серпня 2023 р. з 10:00 до 13:00.
 
????Для участі, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: bit.ly/3HRReQm
 
Теми лекцій, які будуть розглянуті під час заходу:
 
«Інтерв’ювання клієнта(-ки): як підготуватися та чому це важливо. Схеми інтерв’ювання, модель PEACE. Подальша взаємодія», Лілія Олійник.
 
«Професійні ризики, під впливом яких можуть опинитися правники(-чині). Психологічні стани залежно від строку отримання травматичного досвіду. Вторинна травматизація правника(-чині)», Ірина Ратцке-Рибак та Марк Шерман.
 
На заході передбачені лекційні та практичні частини.
 

Тренери та тренерки заходу:
 
????Лілія Олійник (Україна), адвокатка, медіаторка, юристка. Пані Лілія учасниця ініціатив ЮрФем щодо підтримки щодо допомоги постраждалим від сексуального насильства та всіх видів гендерної дискримінації. Має досвід роботи з конфліктами у місцях надання допомоги внутрішньо переміщеним особам. Є авторкою наукових публікацій та посібників щодо дотримання прав дитини, практики Європейського суду з прав людини.
 
????Ірина Ратцке-Рибак (Україна - Німеччина), психоаналітикиня, навчаюча тренерка з групового аналізу, сімейна терапевтка, супервізорка, Голова Секції психоаналітичної психотерапії пар та сім’ї АППУ, делегатка ЕFРР, повна членкиня GASI.
 
????Марк Шерман (Ізраїль), голова відділу медичної психології північного округу, Ізраїль. Експерт з травм і криз See Far CBT. Супервізор. Викладач академічного коледжу Джаффо в Тель-Авіві. Працює з цивільними, військовими та поліцією за інтегрованим підходом. Робота та супервізія в Україні з 2011 року по теперішній час.
 
????Руслана Руденко (Україна), психоаналітично орієнтована психологиня у роботі з дітьми, підлітками, дорослими та сім’ями, додакова спеціалізація в роботі з травмою та юнгианська Sand Play терапія. Супервізорка, навчаюча аналітикиня Одеського Психоаналітичного Товариства. Викладачка Одеського Психоаналітичного Інституту післядипломної освіти.
 
????Наталя Підкалюк (Україна), лікарка-психіатриня, тренерка з Травмафокусу (інститут нейропсихотерапії, Австрія), голова ГО «IPSI». Пані Наталя учасниця навчальних проєктів з групового психоаналізу (АППУ), клінічного гіпнозу (АППУ), реконсолідації травматичних спогадів (randrproject), програми кризового лідерства (Center for Humanitarian leadership).
 
Детальніше на нашому сайті https://hrvector.org/podiyi/23-07-24-31.07-01.08.23


 
Загальна програма заходів проєкту «Допомога допомагаючим» https://hrvector.org/podiyi/23-07-19-programa
 
Для довідки: тренінг проводиться в межах Програми «Допомога допомагаючим» та однойменного проєкту, що реалізовується ГО «Вектор прав людини» за  фінансової допомоги Європейського Союзу в межах Програми «Стійкість».  Програми «Стійкість» — це 30-місячний проєкт, який фінансується Європейським Союзом і виконується ERIM (Equal Rights & Independent Media) у партнерстві з Black Sea Trust, Фондом Східної Європи, Фондом Домів Прав Людини та Будинком Прав Людини в Тбілісі. Проєкт спрямований на посилення стійкості та ефективності постраждалих від війни ОГС та учасників(-ць) громадянського суспільства, які постраждали від війни в Україні, включаючи незалежні ЗМІ та правозахисників(-ць).

Контакти

  • https://hrvector.org/contact

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.