bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Дніпрі відбудеться тренінг для переміщених підприємців та переселенців
24.07.2023

Агенція регіонального розвитку Луганської області, в межах проєкту «Розширення можливостей переміщених підприємців у бізнес-хабі в Дніпрі» у серпні 2023 року проведе у Дніпрі тренінг «Успіх та бізнес-моделювання»

Дата: 12 серпня 2023

Час: початку: 11.00

Місце: Дніпро, проспект Яворницького, 97 (за будівлею театру ДрамІКом)

Зацікавлений стати підприємцем або прагнеш зрости як діючий підприємець? Тоді цей тренінг - саме для тебе! Приєднуйся до нас, щоб розкрити секрети успіху у сфері бізнесу та розбудувати власну прибуткову компанію.

 Основні теми тренінгу:

  • Формула та алгоритми успіху: Дізнайся про ключові складові успішної підприємницької кар’єри та розумій, як їх використовувати для досягнення мети.
  • Успіх - конструктор чотирьох стихій: Розкрий секрети творення успішної компанії, оснований на виваженому поєднанні інноваційності, стратегії, лідерства та впевненості.
  • Введення у бізнес-моделювання: Ознайомся з основними концепціями бізнес-моделювання та навчися впроваджувати їх у практику для ефективного управління бізнесом.
  • Розробка бізнес-моделі: Детально розглянь процес створення ефективної бізнес-моделі, що відповідає потребам ринку та забезпечує стабільність та зростання.
  • Споживчі сегменти: Вивчи, як ідентифікувати та аналізувати цільові аудиторії для того, щоб ефективно просувати свої товари та послуги.
  • Ціннісні пропозиції: Дізнайся, як створити унікальні та привабливі пропозиції для своїх клієнтів, які забезпечать конкурентну перевагу та залучення нових клієнтів.
  • Канали збуту: Розглянь різноманітні стратегії та канали для збуту продукту чи послуги, щоб ефективно досягати свою цільову аудиторію.
  • Відносини з клієнтами: Оптимізуй способи взаємодії з клієнтами та навчися будувати довгострокові та вигідні стосунки з ними.
  • Потоки доходів: Розкрий різноманітні способи генерації доходів і вибери найбільш вигідні для свого бізнесу.

Тренерка – досвідчена фахівчиня з практичним досвідом у сфері підприємництва, юристка, економістка із безперервним досвідом роботи у бізнес плануванні 18 років. Вона поділиться своїми знаннями, кейсами та найкращими практиками.

Не пропусти унікальну можливість покращити свої навички управління бізнесом та розбудувати успішну компанію.

Попередня реєстрація обов’язкова. Зареєструйся за посиланням https://forms.gle/KpiFHVECnkUdaEnTA або звертайся за додатковою інформацією до нашої команди.

Контактна інформація: +38099 011 15 53

Приєднуйся до нас та розпочни свій шлях до підприємницького успіху!

Діяльність проєкту  стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого Агенції регіонального розвиту Луганської області в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.