bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Львів’ян запрошують на воркшоп зі створення спіральної грядки
17.07.2023



ГО “Плато” у партнерстві із 
Фундацією ЗМІN продовжує серію тематичних воркшопів на тему міського садівництва та городництва у просторі “Розсадник” й запрошує усіх охочих на спільнотворення спіральної грядки для пряно-смакових культур, що відбудеться у четвер, 20 липня.

Під час події в учасників буде змога дізнатися про переваги спіральної грядки, особливості використання простору та забезпечення оптимальних умов для росту різних видів рослин. Окрім цього усі охочі навчаться створювати таку грядку “під ключ”: від підбору матеріалів та планування її розташування до підготовки ґрунту та розміщення рослин.

Наші експерти та експертки поділяться цінними порадами щодо догляду за пряно-смаковими культурами, після чого кожен_на матиме базові знання для створення власної спіральної грядки, наприклад, на прибудинковій території, шкільному подвір’ї або поруч з офісом” - додає спіорганізаторка події Анжеліка Зозуля.

Захід віlбудеться у четвер, 20 липня. Майстрування розраховане на декілька годин та триватиме з 16:00 до 20:00.

Організаційні деталі будуть надіслані зареєстрованим учасникам_цям на е-скриньки. Для реєстрації потрібно перейти за посиланням: https://vse.ee/workshop.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.