bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з адвокації для внутрішньо переміщених осіб
10.07.2023

Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ”, який має багаторічний досвід роботи задля захисту прав внутрішньо переміщених осіб запрошує на тренінг з адвокації та співпраці з владою.

  • •  Ви знаєте актуальні проблеми та потреби внутрішньо переміщених осіб?  
  • •  Ви готові до системної роботи у своїй новій громаді і потребуєте додаткових знань та підтримки? 
  • •  Ви маєте групу однодумців, які вірять, що спільними зусиллями можна досягти успіху? 

Тоді запрошуємо Вас взяти участь у нашому тренінгу з адвокації, який відбудеться вже наприкінці липня!

Учасники/ці проєкту отримають можливість пройти дводенний тренінг з адвокації. Окремі ініціативи в подальшому зможуть отримати експертну та  фінансову підтримку для реалізації кампаній щодо захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

До участі запрошуються представники/ці громадських об’єднань та ініціативних груп, які є внутрішньо переміщеними особами з усіх регіонів України, які хочуть знати свої права та вміти їх захищати.

Для участі у проєкті необхідно заповнити анкету до 13 липня та пройти відбір.

Зверніть увагу: тренінги пройдуть в м.Трускавець (Львівська область) в кінці липня. Вам необхідно буде самостійно купити квитки на поїзд чи автобус. Точну дату тренінгу ми повідомимо особисто листом на електронну пошту, яку Ви залишите при реєстрації.

Організатори відшкодовують витрати на проїзд (автобус, купе, Інтерсіті 2 класу), харчування протягом навчання та проживання.

Організатори залишають за собою право контактувати лише з тими, хто буде відібраний до участі та не пояснювати причини відмови. Інформація про результати відбору буде надіслана переможцям не пізніше 17 липня.

За більш детальною інформацією звертайтеся поштою [email protected] (тема в листі “Тренінг для ВПО”).

Більше почитати про одну з найкращих адвокаційних кампаній щодо захисту прав ВПО можна на сайті.

Тренінг проводиться ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії. Будь-які думки, висловлені під час заходу, належать авторам і не обов’язково відображають погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів, Міністерства міжнародних справ Канади чи Уряду Канади, та Уряду Великої Британії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.