bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрито реєстрацію на другий набір Всеукраїнської академії i-Tree 4 UA
07.07.2023

Командою ГО “Український екологічний клуб “Зелена Хвиля” за підтримки U.S. Forest Service у партнерстві з The Davey Tree Expert Company (розробники продуктів i-Tree у США) розроблено програму Всеукраїнської Академії i-Tree4UA, яка має на меті озброїти учасників знаннями та практичними навичками щодо інвентаризації, оцінки екосистемних послуг, збереження та сталого управління зеленими зонами, а також ознайомити із набором інструментів i-Tree для адаптації громад до змін клімату.
 
Наразі закінчилось навчання для першого набору Академії. Але для того, щоб наша небайдужа спільнота зростала – розпочинаємо другий набір на навчання.
 
Навчання у Всеукраїнській Академії i-Tree4UA буде відбуватися у вигляді серії вебінарів, консультаційних зустрічей та самостійної роботи студентів Академії, зокрема це включатиме організацію та проведення інвентаризацій дерев та зелених насаджень у своїх громадах та подальшу підготовку звітів, проведення інформаційної кампанії про отримані результати.
 
Вебінари будуть проходити один – два рази на тиждень тривалістю до 1,5 години та включатимуть домашнє завдання до 2 годин.
 
Перший вебінар відбудеться 18 липня о 16.00
 
Запрошуємо реєструватись за посиланням: https://forms.gle/KUNrYxM5kvu4TuRt7

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.