bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як ветеранам відкрити власну справу - старт навчань
07.07.2023

Хоча повномасштабна війна, розвʼязана росією проти України, ще триває, багато наших воїнів вже відслужили та повернулися додому. Адаптація та пошук роботи в цивільному житті приносять нашим ветеранам багато труднощів. Вони знають, як воювати з ворогом, як захищатися від російських снарядів та ракет. А от з як увійти в мирне життя, як знайти роботу, як розпочати власний бізнес - з таким багато хто стикається вперше. Багато воїнів та їхніх рідних втратили свою роботу через російське вторгнення.

Нині відкривається чудова можливість нашим бійцям, бійчиням та їхнім родинам знайти роботу своєї мрії, навчитися комунікувати з роботодавцям і, врешті - відкрити власну справу після повернення з фронту.

Проєкт «Територія відновлення та розвитку» від громадської організації «Союз ветеранів Донбасу» в рамках Проєкту USAID “Економічна підтримка України» розпочинає унікальну програму підтримки не лише ветеранів, а й членів їхніх сімей.
Нашим воїнам та родинам нададуть психологічну підтримку, навчать, як писати резюме, як започаткувати та вести свій бізнес, допоможуть визначитися, яку професію вони хочуть опанувати.

Професійні психологи, HR-спеціалісти та бізнес-тренери проведуть групові тренінги та індивідуальні консультації.

Спочатку наші експерти проведуть 10 тренінгів з психологічного відновлення для понад дві сотні людей. Адже впевненість у своїх силах, висока самооцінка - запорука успішного пошуку роботи.

Далі - навчальні курси для тих, хто хоче працевлаштуватися. Бійці та бійчині навчаться писати резюме, зрозуміють, як проходити співбесіди, як продемонструвати роботодавцю свої сильні сторони.

Згодом, тренінги для тих ветеранів, хто хоче відкрити власну справу. Тут навчать, як писати бізнес-план, як розробити власний стартап, як залучити кошти та отримати гранти, інвестиції.

І, під кінець, проект підтримує тих успішних учасників, які змогли відкрити свій особистий бізнес-проект. Тут їм нададуть конкретні знання, як продовжити справу, змотивують на успішне ведення бізнесу, допоможуть провести маркетингові дослідження і, врешті, допоможуть із його просуванням.

Що зручно - все відбувається онлайн. Бійці та бійчині заощаджуватимуть свій власний час, який можна використати на навчання.

Шанс отримати нові знання матимуть жителі Кіровоградської, Івано-Франківської, Львівської, Чернігівської, Сумської, Житомирської, Одеської, Дніпропетровської, Полтавської, Київської та Закарпатської областей. Вже протягом двох тижнів ми опублікуємо інформацію, як долучитись до проєкту, який триватиме з липня по січень.

Проект «Територія відновлення та розвитку» працює з початку війни, з 2015 року, і бажає простимулювати підприємницьку діяльність серед ветеранів та членів їхніх родин, допомогти працевлаштуватися сотням людей, які повернулися з війни або чекають своїх рідних. Наші воїни успішно захищали та захищають українські кордони, успішно долають ворога. Отже, так само професійно та впевнено можуть і мають виконувати свою роботу і на відносно мирній території. А їхні родини гідні мати високооплачувану роботу, яка приноситиме ще й задоволення.

Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQII-paU00wJRYgF47yiSfdMg1NNWxtd398htvSrQxBk4mLQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 Новини на сторінці FB «Територія відновлення та розвитку»

Контакти

  • Цвєтанська Євгенія Вадимівна +380679449516

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.