bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БА «4Бізнес» надасть організаційну підтримку громадським організаціям Сумської області
22.06.2023

ГО «Бізнес-асоціація «4Бізнес» розпочинає впроваджувати проєкт «Стійкі громадські організації в Сумській області» за підтримки Black Sea Trust (a Project of the German Marshall Fund of the United States). Запланована низка заходів з підвищення організаційної спроможності громадських організацій Сумщини!

Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну в місті Суми та Сумському регіоні було створено 72 нові громадські організації, основною задачею яких було реагування на ситуації, викликані війною, забезпечення продовольчої та гуманітарної безпеки. Станом на сьогоднішній день більшість новостворених молодих громадських організацій мають шалене бажання працювати над відновленням рідного регіону.

Команда БА «4Бізнес» за останній рік комунікувала та в тій чи іншій мірі співпрацювала з багатьма новоствореними та існуючими громадськими організаціями Сумщини. Активісти об’єдналися для спільної роботи над відновленням та розвитком економіки Сумської області, розвитком економічних інновацій, формуванням інклюзивної політики економічного розвитку Сумщини. У вересні минулого року була підписана Декларація щодо підтримки цінностей та принципів роботи Проєктного офісу Сумщини.

Мета проєкту БА «4Бізнес» полягає у підвищенні компетенцій громадських об’єднань у сфері організації та управління. Експерти допоможуть організаціям визначити їх візію, місію та розробити плани, стратегії та політики, необхідні для сталого функціонування та розвитку.

Наразі відкрита реєстрація на вебінари.

 
Дати та теми вебінарів:
????Правове регулювання ГО - 27.06.2023, з 11:00 до 13:00.
????Бухгалтерський облік ГО - 29.06.2023, з 11:00 до 13:00.
????Правила ведення господарської діяльності ГО - 04.07.2023, з 11:00 до 13:00.
????Управління волонтерами та робота з персоналом - 06.07.2023, з 11:00 до 13:00.
 
Щоб зареєструватись, будь ласка, заповніть ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ, доступну за посиланням: http://surl.li/ihwuv
 
 
 
???? Після закінчення вебінарів буде відібрано 5 громадських організацій Сумщини, які отримають наступні можливості:
Підвищити знання та компетенції представників громадських об’єднань у сфері організації та управління громадськими організаціями.
Розвинути практичні навички визначення візії, місії та розробки планів, стратегій та політик, необхідних для сталого організаційного функціонування та розвитку.
Налагодити комунікацію з місцевою владою та потенційними донорами.

 

Проєкт впроваджується БА «4Бізнес» за підтримки Black Sea Trust (a Project of the German Marshall Fund of the United States). Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів/Opinions expressed in this publication do not necessarily represent those of the Black Sea Trust or its partners

Контакти

  • https://www.facebook.com/BA.4Business/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.