bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір психологів на навчання за програмою «5 кроків резильєнтності. Для тих, хто чекає»
15.06.2023

Увага, оголошується набір психологів на навчання за програмою «5 кроків резильєнтності. Для тих, хто чекає».

Центр реабілітації та реадаптації військових, ветеранів та їх родин «Ярміз» разом з практикуючими психологами втілює проєкт «Формування системи психологічного супроводу захисників та їх родин як запорука стійкості громад». Одним з ключових напрямків проєкту є підвищення кваліфікації цивільних психологів, які у своїй роботі працюють з родинами військовослужбовців. Адже зараз частина країни воює, інша – чекає, чи буде чекати. Для кожної зі сторін це складний виклик особистий і виклик сімейній системі.

Саме тому був розроблений авторський курс « 5 кроків резильєнтності. Для тих хто чекає».Наші психологи проведуть 15 годин лекцій, під час яких розкажуть, як правильно вибудовувати психологічну пружність в родинах військовослужбовців.На що варто звертати ключову увагу, та як зробити вашу роботу максимально ефективною з цією категорією населення.

Теорія неможлива без практики, тому одразу отримані знання будуть відпрацьовуватись з групами підтримки дружин військових, які чекають своїх рідних з фронту. Протягом всього навчання психологи отримуватимуть супервізійну підтримку від тренерів.

Проєкт впроваджується за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України».

Навчання повністю безоплатне. Для участі Вам необхідно заповнити форму реєстрації, крім того, наші фахівці  будуть проводити онлайн співбесіди, адже кількість місць обмежена.


https://forms.gle/g8BCFEkB46KukPxq6

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.