bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас для журналістів та редакторів
16.12.2010

21 грудня 2010 року (вівторок) з 10.00 до 18.00 відбудеться майстер-клас з британською журналісткою, Еммою Вандор (Emma Vandore), яка відкриє секрети створення якісних матеріалів на соціальну тематику, а також представить цікаві шляхи подання даної теми. Емма Вандор протягом 15 років працювала у понад 20 країнах світу для The Associated Press та Bloomberg.

Майстер-клас відбудеться за адресою вул. Ризька 15, в офісі МГО «Інтерньюз-Україна».

Майстер-клас включатиме теми:

  • Цінність подій соціальної журналістики: як підготувати власний репортаж, жінки та діти в ЗМІ.
  • Які знайти «зачіпку» для висвітлення теми прав жінок та дітей?
  • Як задовольнити читача/глядача не маючи достатніх фактів?
  • Баланс між повагою до прав на приватне життя та потребою зробити матеріал

Під час вирішення кейсових завдань учасники поринуть у реальну атмосферу створення та презентації власного матеріалу для подачі на щорічний конкурс для журналістів премії імені Лоренцо Наталі .

Майстер-клас відбудеться в рамках проекту ЄС «Права жінок та дітей - комунікаційний компонент».

Тренер:

Емма Вандор – журналістка з 15-річним досвідом , яка готувала репортажі з 20 країн світу. Емма здебільшого працювала на замовлення одного з найбільших міжнародних інформаційно-новинних агентств світу The Associated Press та світове агентство фінансово-економічних новин Bloomberg. У 2007 році Емма Вандор видала книгу ” Французька шизофренія: Сеголен Руяль, Ніколя Саркозі, Жак Ширак і я” (‘Schizophrenie Francaise: Sego, Sarko, Jacques et moi’), в якій розкриває гумористичне ставлення до французької політики та економіки. До останнього часу Емма Вандор очолювала відділ економічних відносин агентства The Associated Press в Парижі. З серпня 2010 року, Емма перебуває у Лондоні та зосереджена на висвітленні соціальних питань, а саме проблеми реабілітації і регенерації міської структури.

Участь у майстер-класі є безкоштовною. Учасникам майстер-класу отримають сертифікати та забезпечуються тематичними консультаціями, добіркою матеріалів, обідом і кава-паузами.

Участь у майстер-класі тільки за попередньою реєстрацією.

Для участі у майстер-класі необхідно заповнити та надіслати заявку (ПІБ, місце роботи, посада, моб.тел., e-mail) на адресу: [email protected] до 17:00 20 грудня 2010 року з позначкою в темі листа: workshop. Учасникам з інших міст відшкодовується витрати на проїзд (автобус, маршрутка, поїзд-купе).

Із запитаннями звертайтеся до Ольги Сушицької, моб. 067-243-63-55, ел. пошта [email protected]

Довідково

Семінар відбудеться у рамках діяльності Мережі соціальної журналістики в Україні, ініціатором створення якої виступив проект Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент». Завдяки мережі журналісти мають можливість ознайомлюватися з найкращими практиками та обмінюватися досвідом для розвитку соціальної журналістики.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.