bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як отримати відомості про будівництво. Четвертий вебінар про доступ до публічної інформації
11.06.2023

Попри війну, що триває, люди вже почали відбудову. Хтось відновлює власний дім, хтось – власну ферму чи підприємство. А після нашої Перемоги відбудова країни стане пріоритетним завданням всього українського суспільства. 

Щоб ця глобальна відбудова не була затьмарена корупційними схемами, потрібно вже зараз вчитися контролювати використання бюджетних коштів і фінансової допомоги міжнародних партнерів. А журналістам і журналісткам – покращувати навички проведення якісних розслідувань. 

Саме тому ГО “Платформа прав людини” запрошує на наступний – четвертий – вебінар про доступ до інформації із нашого 6-серійного навчального курсу. Цього разу будемо обговорювати доступ до публічної інформації про будівництво.

Вебінар відбудеться наступного четверга, 15 червня, з 10.00 до 12.00. Лінк на зустріч зареєстровані учасники й учасниці отримають напередодні заходу. 

Спікер – керівник Тренінгово-консультаційного центру з доступу до інформації Олексій Кабанов

Під час вебінару ви дізнаєтеся:

  • що таке містобудівна документація;
  • як отримати доступ до містобудівної документації;
  • яку інформацію можна отримати про об’єкт будівництва;
  • де шукати інформацію про об’єкти будівництва;
  • в яких випадках забудовник може бути розпорядником публічної інформації відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

Участь безкоштовна, але за попередньої реєстрації. Чекаємо на ваші заявки до 18.00 середи, 14 червня. 

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ 

Освітні вебінари про доступ до публічної інформації проходять за ініціативи Платформи прав людини. Щочетверга, з 25 травня по 29 червня, ми проводимо тематичні заняття з профільними експертами. Слідкуйте за нашими анонсами!

Участь у вебінарах буде цікавою журналістам, блогерам і громадським активістам, які прагнуть навчитися проводити власні журналістські розслідування для реалізації себе в медіагалузі. 

До зустрічі 15 червня! 

 

Навчання відбувається в межах проєкту «Посилення громадянської журналістики в Україні», який має на меті підвищити рівень якості громадянської журналістики в Україні та реалізується завдяки фінансуванню United Nations Democracy Fund (UNDEF). 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.