bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочалися заняття з курсу «Абетка саморегуляції». Приєднуйтеся!
06.06.2023

Розпочалися заняття з курсу «АБЕТКА САМОРЕГУЛЯЦІЇ» з 22 травня 2023.
 
Наразі до курсу вже доєдналися більше 160-ти учасників. Ми раді, що така значна кількість слухачів зможе отримати нові знання та інструменти, які допоможуть їм у подоланні стресу, підвищенні рівня самоконтролю та душевного спокою.
 
А це дуже важливо, коли ви кожного дня чуєте сирени і потрібно не тільки самому залишатися в спокої та балансі, а й ще допомогти в цьому дітям, рідним, вашим колегам…
 
Запрошуємо приєднатися до навчання!
 
Реєстрація буде відкрита протягом усього курсу.
 
Під час кожної 2 годиної зустрічі ми даємо теоретичний та практичний блоки, разом виконуємо вправи.
Ведуть “Абетку” українські експерти з багаторічним досвідом у сфері ментального здоров’я та mindfulness, а також запрошені гості із різних країн: Норвегія, Канада, Польща…
 
Долучитися можна після заповнення анкети:
 
Зустрічаємося щопонеділка та щосереди о 19-00 за київським часом на платформі ZOOM. Також є можливість приєднуватися до онлайн-трансляції у фейсбуці.
 
Після реєстрації ви отримаєте на поштову скриньку лист з посиланням на заняття у ZOOMі та запрошення у закриту групу на Facebook.
 
В групі ми розміщуємо додаткові навчальні матеріали від тренерів, посилання на корисні джерела та записи трансляцій.
 
Нагадуємо, що проект ESU / Програма «Стійкість» реалізується Фондом домів прав людини у консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM, у партнерстві з Фондом «Східна Європа», Домом прав людини у Тбілісі, Білоруським домом прав людини імені Бориса Звозскова та Чорноморським фондом регіонального співробітництва за фінансової підтримки Європейського Союзу та за підтримки NED Foundation.

Контакти

  • https://www.facebook.com/CenterAhalar

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.