bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

2 червня об 11:00 відбудеться вебінар на тему «Виклики мінної небезпеки»
31.05.2023

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 2 червня 2023 року з 11:00 до 12:15, на тему «Виклики мінної небезпеки – консолідація спроможностей ГО зі зменшення ризиків в умовах війни: проблеми і перспективи»

Запрошуємо на вебінар, який відбудеться 2 червня 2023 року з 11:00 до 12:15, на тему «Виклики мінної небезпеки – консолідація спроможностей ГО зі зменшення ризиків в умовах війни: проблеми і перспективи».

Цей захід організований спільними зусиллями волонтерської спільноти “Save Ukraine” та провідних експертів, які активно працюють у сфері гуманітарної допомоги та розмінування.

Під час заходу ви матимете можливість почути фахових експертів, які поділяться своїми знаннями та досвідом у боротьбі з мінною небезпекою під час збройних конфліктів.

Під час вебінару будуть обговорені актуальні проблеми, пов’язані з мінною небезпекою, а також шляхи зменшення ризиків та запобігання негативним наслідкам. Учасники отримають можливість ознайомитися з кращими практиками у сфері розмінування та безпеки, а також почути про новітні технології та ініціативи, спрямовані на зменшення впливу мін на цивільне населення.

Не пропустіть цей вебінар, щоб поглибити свої знання та зрозуміти, як можна об’єднати зусилля ГО для забезпечення безпеки в умовах війни. Зареєструйтеся вже зараз за цим посиланням – https://saveukraine.co.ua/vyklyky-minnoi-nebezpeky-konsolidatsiia-spromozhnostey-ho-zi-zmenshennia-ryzykiv-v-umovakh-viyny-problemy-i-perspektyvy/

Будемо раді бачити вас на вебінарі!

Контакти

  • Save Ukraine - saveukraine.co.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.