bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Як Верховна Рада впливає на відновлення країни» (Дніпро)
23.05.2023

Які форми та обсяги матиме відновлення України після перемоги? Над якими законопроєктами вже працює парламент в цій площині? Чи можуть громадяни долучитися до процесу відбудови і яким чином? Це питання, які вже на часі, попри те, що війна триває.

Клуб “Активної Громади”: “Як Верховна Рада України впливає на відновлення країни” націлений поглибити знання активних громадян щодо діяльності ВРУ у воєнний період та сприяти обговоренню між громадянами впливів ВРУ на відновлення країни, аналізу позитивних сторін та викликів, можливих форматів взаємодії між депутатами та громадянами у воєнний період.

 Дані заходи сприяють відкритому та якісному діалогу між громадянами й народними депутатами України для впровадження змін до законодавства у сфері відновлення та розвитку добробуту в країні. Серед завдань КАГів - підвищити рівень обізнаності населення про функції депутатів ВРУ, методів взаємодії з ними та обговорення плану відновлення і розвитку країни у воєнний та повоєнний період.

Які форми та обсяги матиме відновлення України після перемоги? Над якими законопроєктами вже працює парламент в цій площині? Чи можуть громадяни долучитися до процесу відбудови і яким чином? Якщо хочете відповіді на ці питання - долучайтесь до нашого КАГу!

Дата: неділя, 28 травня 2023 року

Час: 11:00 -13:00

Місце - Штаб ГО “Дуїт”, вул. Барикадна 2, прим. 4 (вхід біля магазину ”Яблуко”) 

Спікер – сертифікований тренер NDI, магістр з політології, випускник Вищої політичної школи Дмитро Чернишов. Також запланована участь депутатки Дніпропетровської обласної ради Катерини Немченко. 

Реєструйтесь хутчішь за посиланням http://surl.li/hcqwm 

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА. Кількість місць обмежена.

Кому буде корисно відвідати заходи?

Запрошуємо до участі в КАГах молодь, викладачів, активістів та волонтерів, представники ОМС, бізнесу та всіх активних громадян.

Деталі можна дізнатися електронною поштою: [email protected]

Довідка: Проєкт «Парламент та громадяни: відкритий діалог у період війни» реалізується громадською організацією «Інститут Республіка» в межах Програми USAID «РАДА: наступне покоління», що виконується ГО «Інтерньюз Україна».

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.