bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Альянс за громадянські права» запрошує для участі в програмі «Mental Тrek» (Київ)
21.05.2023

ГО «Альянс за громадянські права» в рамках проєкту “Ментальне здоров’я для України”, який реалізується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, оголошує конкурс на участь у тренінгу з організації та проведення інтерактивної освітньої виставки «Mental Тrek». 

Тренінг відбудеться 7-9 червня 2023 р. у м. Київ. 

Для реалізації мети пропагування та навчання молоді правилам поведінки, яка допоможе їм дбати про власне психічне благополуччя, було розроблено ефективний сучасний освітній метод – інтерактивна освітня виставка «Mental Тrek». Як проходить виставка. можна подивитись за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=OOqiVi7WS9o 

Цей метод повинен не лише інформувати про наявні засоби підтримки власного психічного здоров’я у повсякденному житті та у кризових ситуаціях, але й навчити бути толерантними до людей, які мають психічні розлади та надавати підтримку людям, які перебувають у стані психічного неблагополуччя.

Цілі тренінгу: підготовка фасилітаторів \ фасилітаторок, які в подальшому зможуть самостійно проводити та надавати технічну підтримку при проведені інтерактивної освітньої виставки «Mental Тrek».

Ми шукаємо кандидатів \ кандидаток, які відповідають таким вимогам:

  • - Проживають в Києві.

  • - Володіють теоретичними та практичними навичками проведення неформальних освітніх заходів.

  • - Мають досвід роботи з молоддю та бажання працювати з ними.

  • - Мають розуміння психічного здоров’я.

  • - Мають розуміння принципів навчання безпечному способу життя, яке базується на життєвих навичках.

  • - Гнучкі, стійкі до стресів, мають можливість подорожувати відповідно до потреб проекту та працювати у «полі».

  • - Інноваційні та винахідливі, здані адаптуватися та працювати в умовах, що змінюються.

  • - Мають бажання самостійно навчатися та самовдосконалюватися.

Підготовлені фасилітатори \ фасилітаторки будуть готові:

  • - Керувати процесом впровадження ІОВ «Mental Тrek».

  • - Проводити моніторинг та оцінку процесу впровадження ІОВ «Mental Тrek».

Важливо: По закінченні тренінгу очікується, що його учасники \ учасниці, об’єднавшись в команди, організують та проведуть ІОВ «Mental Тrek» у своїх громадах з метою закріплення отриманих знань та навичок, а також для інформування молоді щодо психічного здоров’я. Будь ласка, враховуйте це, коли подаєтесь для участі у тренінгу. 

Умови участі у тренінгу: якщо ви зацікавлені взяти участь у тренінгу, будь ласка, заповніть анкету за посиланням https://forms.gle/kV8JnBMVZtdZ4YpQ6  до 31 травня 2023 року. Сповіщення про результати відбору кандидати / кандидатки отримають на електронну пошту до 18:00 28 травня 2023 року.

Участь у тренінгу безкоштовна. За умови участі у повній програмі тренінгу учасники та учасниці забезпечуються роздатковими матеріалами та харчуванням (кава-паузи, обід).

За додатковими питаннями та коментарями звертатися до координаторки проєкту Бамбулі Софії за електронною поштою: [email protected].  

 

Контакти

  • За додатковими питаннями та коментарями звертатися до координаторки проєкту Бамбулі Софії за електронною поштою: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.