bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Навички психологічного відновлення» (Київ)
15.05.2023

???? Безкоштовний тренінг за протоколом «Навички психологічного відновлення»  Центр психічного здоров’я | Київ запрошує на безкоштовні заняття з психологами
 
❓ПРО ЩО ЦЕ І НАВІЩО?
У період невизначеності, при фізичній загрозі життю та здоров’ю, тотальній недовірі, постійному стресі – усі ми маємо психофізіологічні реакції, що несуть за собою наслідки на фізичному (у тілі), емоційному (почуття, настрій) та когнітивному (думки) рівнях, а як наслідок проявляються у тій чи іншій нашій поведінці.
 
Якщо кризові ситуації накопичуються, зростає виснаження і значно падає можливість долати стресові ситуації та їх наслідки. Впоратися із такими ситуаціями можна завдяки навичкам психологічного самовідновлення.
 
Тренінг надасть вам можливість відновити себе після стресу та знайти способи забезпечити своє психічне здоров’я. Ви отримаєте можливість познайомитися з різними техніками та методиками психологічного відновлення, які допоможуть Вам знизити рівень тривоги та стресу, покращити своє самопочуття, підвищити рівень життєвої задоволеності.
 
❓ЯКІ ТЕХНІКИ будуть задіяні?
На тренінгу будуть розглядатися навички, які виявилися найбільш корисними в різних посттравматичних ситуаціях:
❶ Техніка вирішення проблем – допомагає у визначенні пріоритетів та вирішенні життєвих труднощів.
❷ Заохочення позитивної діяльності – допомагає планувати та реалізовувати позитивну активність задля посилення почуття контролю та покращення загального емоційного фону.
❸ Навичка управління реакціями – сприяє кращому оволодінню своїми емоціями та поведінкою у стресових ситуаціях та після них.
❹ Конструктивне мислення – допомагає розібратися з неконструктивними думками та розвинути більш ефективну систему мислення.
❺ Відновлення соціальних зв’язків – спрямовано на розвиток та підтримку корисних контактів у соціумі.
 
❓ДЛЯ КОГО?
Курс «Навички психологічного відновлення» є універсальним та рекомендованим для людей усіх вікових категорій які:
- для людей, які пережили кризову подію – для зменшення стресу та ефективного подолання посттравматичних переживань та проблем;
- для тих, хто потребує пришвидшення відновлення та підвищення самоефективності;
- для тих, кому потрібно сформувати стресо- та життєстійкість, бути підготовленими та упередити можливі наслідки під час кризових подій.
 
❔ДЕ, КОЛИ, ЯК ЗАПИСАТИСЬ?
???? дата заняття: неділя 21.05.2023
???? час заняття: 10.30
???? адреса: м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська 2б, офіс 294.
Ⓜ️ Лівобережна
???? на гугл.мапі: https://goo.gl/maps/j5bGf9y3CLXzMZhA9
???? тел.+ ????Viber/WhatsApp: +38 0950 44 0950,
ⓕ сторінка у фейсбуці: Mental Health Service – Kyiv
???? сторінка в інтернеті: https://mhs.org.ua/
???? або заповніть гугл-форму: https://docs.google.com/…/1Nx6FDB…/edit
 
ℹ️ Центр психічного здоров’я | Київ від ГО Mental Health Service надає безкоштовну допомогу усім мешканцям Київського регіону, має у своєму складі унікальних для регіону спеціалістів з науково доказових методів терапії кризових та післятравматичних станів. При Центрі діє мобільна бригада, що проводить виїзну роботу з громадами, що постраждали від окупації.
 
☝Всі послуги безкоштовніє
???? Проєкт Multisektorale humanitäre Hilfe und Resilienzstärkung für die kriegsbetroffene Bevölkerung in der Ukraine/«Багатосекторальна гуманітарна допомога та підвищення стійкості постраждалого від війни населення України» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні реалізує ГО Mental Health Service.

Контакти

  • +380950440950

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.