bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дводенний підтримуючий тренінг «Стійкість під час війни» м. Кропивницький
14.05.2023

В умовах невизначеності дуже важливо відстежувати свій особистий стан та відновлювати ресурси, аби повернутися до життя та планувати майбутнє

Програма «Єднання заради дії» запрошує взяти участь у дводенному підтримуючому тренінгу «Стійкість під час війни»  в Кропивницькому, який відбудеться 18 та 19 травня. 

Під час тренінгу ви зможете отримати навички та знання, які допоможуть легше пережити травматичний досвід, навчитись розуміти й регулювати свій емоційний стан та краще розуміти оточуючих вас людей. Вправи допоможуть налагодити зв’язок з собою, покращити розуміння своїх потреб, а також відновити можливість планувати майбутнє та пропрацювати свій ресурсний стан. 

За результатами тренінгу учасники та учасниці також отримають необхідні навички та знання та зможуть створювати власні групи самопідтримки для підтримки один одного. Групи самопідтримки будуть супроводжуватись методологічною підтримкою проєкту

Кому  буде корисним тренінг: внутрішньо переміщеним особам  віком 30+.

Реєстрація на тренінг «Стійкість під час війни» за посиланням

Про місце і час проведення тренінгу зареєстрованим учасникам буде повідомлено додатково за три дні до початку  на електронну адресу. 

Про програму «Єднання заради дії» – це дворічна програма, яка має на меті допомогти внутрішньо переміщеним особам  в Україні навчитися цінним навичкам вирішення конфліктів та адвокації задля зменшення їх вразливості  та підвищення згуртованості громад. Програма працює з наступними віковими категоріями з-поміж ВПО -  це діти від 6 до 18 років та дорослі від 30 років. 

Більше можливостей від програми на сайті та сторінках у соціальних мережах Facebook та Instagram (@ yednanniazaradydii). 

Цей анонс став можливим в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється Радою наукових досліджень та обмінів (IREX в Україні) разом з Благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» та за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключною відповідальністю IREX і не обов’язково відображає погляди Державного департаменту США.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.