bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» для громадського сектору
02.05.2023

 
Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» - це серія заходів та навчальних тренінгів із метою підвищення організаційної та інституційної спроможності неприбуткових організацій, волонтерських та ініціативних груп. 
 
Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» є безкоштовним, та відбувається у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF). Організатором є Громадська організація Агенція сталого розвитку міста.
 
Учасники навчаться:
???? втілювати Ідеї, що об’єднують;
???? писати Проєкти, що допомагають іншим та роблять зміни в Країні;
???? Шукати партнерів, донорів, свою цільову аудиторію;
???? залучати Гранти та додаткове фінансування;
???? Розробляти довгострокові рішення та просувати їх у своїх громадах.

Для кого навчання?
До участі запрошуємо активних представників організацій громадянського суспільства з різних територіальних громад - громадські та благодійних організацій, волонтерські ініціативи, та інші громадські обєднання. Також це можуть бути як і організації з досвідом, так і новостворені організації громадянського суспільства. Перевага надаватиметься організаціям, волонтерським та ініціативним групам з Рівненської області, проте не обмежуться.

Як відбувається навчання?
Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» відбудеться протягом травня-липня 2023. Всі заходи відбуватимуться офлайн, у місті Рівне.

Повний цикл навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» охоплює чотири тематичних блоки:
• Тренінг «Написання грантових заявок»
(26-28 травня, 30 травня - 01 червня, 12-14 червня; 16-18 червня) - 4 групи;
• Тренінг «Управління проєктами» (19-20 червня; 22-23 червня) - 2 групи;
• Тренінг «Партнерство в проєктах. Консорціум» (21 червня; 24 червня)* - 2 групи:
• Тренінг «Організаційний розвиток. Комунікації в проєктах» (27 червня; 29 червня)* - 2 групи.
* в рідких випадках дати можуть бути змінені

Організатори забезпечать учасників харчуванням, покриють витрати вартості проїзду (за наявності квитків), та в разі необхідності - забезпечать проживанням в готелі. Також, за наявності вільних місць в групах, долучитись до навчання можуть і представники громад сусідніх областей Волинської, Тернопільської та Житомирської областей (та інші).
 
✍️ Зареєструватися можна за посиланням:

Учасники усіх 4-х тематичних блоків навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» отримають Сертифікати. Також за результатами навчання найбільш активні та дієві учасники отримають менторську, консультаційну та адвокаційну підтримку експертів від ГО Агенція сталого розвитку міста.
 
 

Довідково: Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та суб-партнер ГО «Агенція сталого розвитку міста» у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.