bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шукаєш людей, які мають спільний інтерес або ціль?
25.04.2023

Запрошуємо Вас на тренінг “Як створити власне ком’юніті”, який відбудеться 30 квітня 2023 року о 14:00 на платформі Zoom. На цьому заході ми розглянемо всі аспекти створення команди, щоб допомогти тобі створити свою власну спільноту та розширити свій бізнес.

Ми поговоримо про те, як залучати людей зі схожими інтересами та цілями, як підтримувати комунікацію в групі, розвивати спільні проекти та планувати подальші дії. На цьому заході ми докладно розглянемо всі аспекти створення команди, щоб допомогти тобі створити свою власну спільноту та розширити свій бізнес.

Наш спікер поділиться з Вами прикладами успішних ком’юніті, щоб ти міг навчитися  застосувати ці знання у своїй роботі. Ви отримаєш цінні знання та інструменти для створення успішної ком’юніті, яка допоможе розширити свій бізнес та досягти нових висот!

Не зволікай, реєструйся за посиланням https://forms.gle/SXE7zXhWyj1Ahgh59 та приєднуйся до нашого заходу, щоб отримати необхідні знання та інструменти для створення власної успішної ком’юніті!

Цей захід проводиться в рамках проекту “Розвиток мистецького підприємництва задля розвитку економіки та культури України” за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах проєкту ZMINA 2.0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.