bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як потрапити на навчальну програму в рамках проєкту «На хмарі» від ІЛУ УКУ
11.04.2023

 

В межах проєкту “На хмарі” стартувала навчальна програма “Проєктний менеджмент”, яку команда Інституту лідерства та управління УКУ розробила разом з тренером неформальної освіти Артемом Коноваловим. До навчання змогли долучитись представники 7 громадських організацій з різних куточків України. В межах цієї програми учасники вивчають принципи дослідження проблем, вимірювання проєктів, технічні засоби управління командою, кризовий менеджмент та багато іншого, що необхідно для ефективної реалізації проєктів в 2023 році.

Як потрапити на наступні безкоштовні навчальні програми? 

записатись на зустріч, на якій ви разом з командою ІЛУ визначаєте ваші основні проблеми та потреби. Запис на неї здійснюється за посиланням 

після опрацювання ваших запитів Інститут шукає суміжні потреби в інших організаціях, які можна поєднати в рамках однієї навчальної програми;

Інститут підбирає відповідних лекторів та експертів для навчання та визначає час зручний для більшості;

Voila! Ви отримуєте запрошення на навчання. 

Інститут вже плануємо наступні навчальні програми з організаційного розвитку та комунікацій, тому якщо ви відчуваєте необхідність у зростанні вашої організації — не зволікайте, записуйтесь на зустріч з ІЛУ. 

 Варто згадати, що якщо ваша організація має унікальний запит, ІЛУ також може запропонувати вам індивідуальну консультацію з експертом у відповідній галузі чи комплексний менторський супровід. 

Навчальні програми відбуваються в рамках проєкту “На хмарі”, що реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.