bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Застосування травма-інформованого підходу під час проведення програм для молоді (Львів)
17.03.2023

Оголошується набір тренерів на 4-денний безкоштовний тренінг “Застосування травма-інформованого підходу під час проведення програм для молоді” у Львові, 18-21 квітня 2023 року.

МЕТА: розширити знання учасників про травму та травма-інформований підхід, його філософію, практичне застосування, дослідження та оцінку, врахування етичної складової, а також ознайомити з практичними інструментами для застосування цього підходу в молодіжних програмах.

ЩО ВКЛЮЧАЄ: Чотири модулі щодо застосування травма-інформованого підходу в різних умовах і з різними групами молоді, зокрема: ВПО, молоддю різних вікових категорій та захисниками прав молоді/активістами (наприклад, батьками). Також, один з модулів буде присвячений швидкому моніторингу, оцінці, дослідженню та узагальненню знань щодо травма-інформованого підходу.

ВІДБІР УЧАСНИКІВ: Кількість місць обмежена. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі з урахуванням наступних критеріїв:

- Досвід роботи з молоддю (віком від 15 до 35 років), досвід впровадження та моніторингу програм спрямованих на добробут молодого покоління, підтримку їх психічного здоров’я та надання психосоціальної підтримки, а також інші пов’язані програми;

- Досвід і базові знання щодо травма-інформованого підходу, а також щодо психічного здоров’я/психології/консультування;

- Досвід і базові знання щодо проведення досліджень, моніторингу, оцінювання та узагальнення знань буде вважатись перевагою

- Досвід проведення тренінгів на суміжні теми;

- Готовність та можливість взяти участь 4-денному тренінгу по 7 годин кожного дня та прослухати всі 4 заплановані модулі;

- Бажання та можливість надалі проводити серії тренінгів в Україні для внутрішніх команд або зовнішніх партнерів. Це включає в себе підготовку до організації тренінгу відповідно до вимог, підготовку до занять напередодні кожного дня навчання та залучення учасників до використання ключових методів навчання під час занять.

Відбір учасників триватиме до 07 квітня 2023 року. Відібраним учасникам буде надіслана додаткова інформація та адреса проведення тренінгу до 12 квітня 2023 року.

Місце проведення та дати: м. Львів, 18-21 квітня 2023 р.

УМОВИ УЧАСТІ: Участь є безкоштовною, але учасники мають бути присутні впродовж усіх днів тренінгу. Організатори забезпечують всіма необхідними навчальним матеріалами та харчуванням на час тренінгу. Для проходження конкурсу на право участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн анкету до 07 квітня 2023 року (включно). За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтесь на [email protected] 

Проведення тренінгу стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цього матеріалу є відповідальністю Making Cents International і не обов’язково відображає погляди IREX, USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

*******

Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. Стежити за свіжими можливостями програми можна в соцмережах: Instagram та Facebook.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.