bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Рівному відбудеться Академія практичної аналітики
15.03.2023

Академія практичної аналітики буде проведена у три сесії, кожна триватиме по два дні:

  • - «Від інформації до аналітики» (25 і 26 березня);
  • - «Парламент та Я» (1 і 2 квітня);
  • - «Адвокація через консультування» (5 і 6 квітня).

Навчання буде відбуватися у Інформаційно-освітньому просторі INFOHUB (місто Рівне, вулиця Словацького, 3а). Учасники, які проживають поза межами обласного центру, можуть отримати відшкодування вартості проїзду за умови надання квитка.

Чим вам буде корисним навчання у Академії? Навчитеся готувати якісну аналітику, надавати пропозиції для поліпшення законодавства з урахуванням реальної ситуації і думки людей. Також зможете дізнатися про «внутрішню кухню» щоденної роботи парламентарів та їх команд під час дискусій із запрошеними народними депутатами.

Як потрапити на навчання? Кількість учасників Академії обмежена, тож відбір буде відбуватися за результатами  заповнення анкети: https://forms.gle/sAYpNQRdUNLM7G3y6. Усіх, хто відгукнеться, повідомимо про результати відбору.

А що після навчання? Учасники, які  відвідають усі  тренінги у рамках Академії, отримають сертифікат. Але це ще не все: спільно з народними депутатами оберемо 3 команди аналітиків, які у співпраці з командами народних депутатів проведуть публічні консультації у громадах. Сподіваємося, такий досвід спільнодії буде корисний як для парламентарів, так і для наших аналітиків.

 

За детальнішою інформацією звертайтеся:

  • - Алла Максимчук, асистентка проєкту «Практична аналітика для парламенту», [email protected]у темі листа вкажіть «щодо Академії практичної аналітики»
  • - Мирослава Клічук, комунікаційниця Громадянської мережі ОПОРА у Рівненській області, [email protected]

Довідково: Проєкт «Практична аналітика для парламенту» реалізується Рівненською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» в межах Програми USAID «РАДА: наступне покоління», що виконується ГО «Інтерньюз Україна».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.