bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-тренінг «Журналістика в умовах війни»
09.03.2023

Активну спільноту в Миколаєві та тих, хто зараз перебуває поза межами міста, запрошують взяти участь у онлайн-тренінгу «Журналістика в умовах війни» з медіаекспертом Віталієм Жугаєм та журналісткою і продюсеркою Іриною Кипоренко.

Захід відбудеться 11 березня, у суботу, о 12:00 за київським часом на платформі Zoom. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://bit.ly/ms_mykolaiv.

Під час зустрічі разом поговоримо про існуючі стандарти журналістики, чому це важливо, і чи можливо їх дотриматись в умовах воєнного стану. А також про формати і особливості різних жанрів: від новин до документалістики. А розглянемо різні медійні ролі: роботу журналіста, продюсера, фіксера, пресслужби й речника.

Журналістика в умовах війни. Тренінг в рамках Медіашколи для миколаївців

Це перший онлайн тренінг в межах Медіашколи для медійників Миколаєва та Миколаївської області, який організовує Агенція розвитку Миколаєва та Програма «Демократичне врядування в Східній Європі» (DG East), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

В рамках проєкту і завдяки партнерам, Фонду підтримки журналістів 2402, у грудні 2022 року вже відбулися перші офлайн заняття з мінної безпеки, тактичної медичної допомоги та цифрової грамотності.

Для довідки:

Віталій Жугай – медіаексперт, доцент кафедри журналістики Національного університету «Одеська юридична академія». Працював на телебаченні, радіо, у друкованих та інтернет-виданнях. Проходив викладацьке стажування на Бі-Бі-Сі, проводив наукове дослідження про критерії якісної преси у США в рамках Програми імені Фулбрайта.

Ірина Кипоренко – журналістка, продюсерка, режисерка документального кіно, програмна менеджерка сектору «Кіно» Українського інституту. Має понад 10 років досвіду роботи в медіа, проходила стажування в рамках програми професійних обмінів від Держдепу США в сфері журналістики та цифрових комунікацій. Закінчила курс з режисури документального кіно в майстерні Сергія Буковського. Співпрацювала з іноземними та українськими медіа, такими як Tiger aspects (для Netflix), ARTE, The New York Times, TIME, The Economist, Бі-Бі-Сі Україна, Суспільне мовлення та іншими.

Посилання на подію в Facebook.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.