bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пам’ять і меморіалізація у громадах: як приймати рішення. Воркшоп для громад, 2 березня
24.02.2023

У четвер, 2 березня, з 14:00 до 16:00 за київським часом запрошуємо на воркшоп про пам’ять і меморіалізацію із залученням громади на прикладі проєктів комеморації, музеєфікації і створення місць пам’яті в Україні і за кордоном. Під час події поговоримо про те, як знайти баланс між потребою мати час на проживання травми і бажанням якнайшвидше здійснювати меморіалізацію, які кроки потрібні для вшанування пам’яті, як уникнути конфліктів при цьому, яким чином інтегрувати місця пам’яті у простір міст і громад.

Подія відбудеться онлайн у Zoom з синхронним перекладом між українською й англійською мовами. Для того, щоби взяти участь події та мати змогу приєднатися до дискусії, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/foEr767Dajbtnh3Q6.

Ця подія продовжує серію воркшопів про партисипацію в громадах у контексті створення місцевих програм відновлення. Її організовано за підтримки Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії через Програму «U-LEAD з Європою». Зміст події є виключною відповідальністю аналітичного центру Cedos та не може жодним чином сприйматися як такий, що відображає погляди Програми «U-LEAD з Європою», уряду України, Європейського Союзу і його держав-членів Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.